Vizita.si
44-letna mamica treh otrok je res lahko ponosna nase.

Novice

Zvezdnica objavila fotografijo izklesanega trebuščka

L.E.
12. 02. 2012 16.12
17

44-letna britanska zvezdnica je na Twitterju ponosno objavila fotografijo svojih trebušnih mišic. So vam všeč?

44-letna mamica treh otrok je res lahko ponosna nase.
44-letna mamica treh otrok je res lahko ponosna nase. FOTO: Twitter

Davina McCall je britanska voditeljica in igralka. 44-letna mamica treh otrok se lahko pohvali s precej zavidljivo postavo. Takoj prizna, da je ta plod trdega dela. Zaradi tega je tudi tako ponosno razkrila svoje trebušne mišice na Twitterju. “Trenirati poskušam vsaj trikrat tedensko; če nimam časa za trening z osebnim trenerjem, pa domov povabim prijateljico, s katero skupaj slediva telovadnim programom, ki jih imam na dvd-jih,“ pravi.

Posebno težko je shujšala po vsakem porodu. “Vsakič sem se zredila za 25 kilogramov, vendar se odvečne teže nikoli nisem znebila z nezdravim hujšanjem.“ Namesto da bi se odrekala, je vedno uživala zdrave obroke in redno telovadila. Nasprotuje tudi kozmetičnim posegom. “Mislim, da bi se morale ženske bolj ukvarjati z deli telesa, ki so nam všeč, kot pa s tistimi, ki jih ne moremo spremeniti.“ Danes si je celo bolj všeč, kot si je bila pri dvajsetih. “Naučila sem se sprejemati. Morda si želim bolj vitke noge, vendar vem, da mi to genetsko ni bilo usojeno, zato mi niti ni več tako pomembno. Poleg tega starost ni nobena omejitev, da ne bi mogli doseči lepega vitkega telesa.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587