Vizita.si
image (28)

Novice

Videti je, da je operacija uspela

L.E.
14. 12. 2012 08.15
2

Resnične gospodinje z Beverly Hillsa morda res nimajo težav z denarjem, toda to jih še ne obvaruje pred strahovi, ki jih povzročijo težave z zdravjem.

Brandi Glanville, ki nastopa v seriji Resnične gospodinje z Beverly Hillsa, danes na življenje zagotovo gleda drugače, kot je včasih. Spopasti se je morala z novico, da ji je v prsih zrasel tumor. Ko se je pripravljala na operacijo, s katero naj bi ji ga zdravniki odstranili, je sporočila, da si je oddahnila vsaj zato, ker ve, da se nekaj premika naprej. “Ta teden se pripravljam na operacijo in sem vesela, da bo to potem za menoj,“ je zaupala ameriški reviji InTouch. “Strah me je okrevanja, vendar imam zelo dobre prijatelje, ki so obljubili, da bodo skrbeli zame. Komaj čakam, da se vse to konča in se pričnem počutiti bolje.“ Povedala je še, da se dobro zaveda, kakšen blagoslov je, ker je preiskava odkrila, da tumor ni rakav, temveč benigen.

Dodala je še, da se je slabo počutila že nekaj mesecev, nedavno pa so odkrili, da takšen občutek povzroča prav nova tvorba v prsih. Benigni tumorji lahko merijo po nekaj centimetrov, ob samopregledovanju jih največkrat zatipamo kot nekaj zatrdelega, okroglega ali ovalnega, po navadi ne bolijo. Ni še znano, zakaj se pojavijo, toda ker se to običajno zgodi v reproduktivnem obrobju, zdravniki sumijo, da je nastanek nekako povezan z delovanjem ženskih spolnih hormonov. Če so manjši in ne povzročajo težav, kirurška odstranitev ni potrebna, za manjše tumorje obstajajo tudi načini zdravljenja, ki so manj invazivni. Po drugi strani je Brandi očitno tudi po operaciji okrevala zelo hitro. Domov se je vrnila v torek, ko so jo paparaci že ujeli, kako se je odpravila po svojih običajnih opravkih. Tokrat se je torej na srečo res vse končalo zelo dobro.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587