Vizita.si
Adele se je skozi svojo glasbeno kariero srečevala z opazkami glede svoje telesne teže. Na nesramne komentarje je odgovorila z besedami, da bo hujšala takrat, ko bodo odvečni kilogrami začeli škoditi njenemu zdravju ali njenemu spolnemu življenju.

Novice

Zvezdnica opravila z zlobnimi opazkami ...

K.P.
09. 11. 2012 15.38
7

Priljubljena britanska pevka je javno komentirala zlobne govorice o njenih kilogramih, za katere pravi, da jih bo 'pokurila', ko jo bodo začeli ovirati pri spolnem življenju.

Adele se je skozi svojo glasbeno kariero srečevala z opazkami glede svoje telesne teže. Na nesramne komentarje je odgovorila z besedami, da bo hujšala takrat, ko bodo odvečni kilogrami začeli škoditi njenemu zdravju ali njenemu spolnemu življenju.
Adele se je skozi svojo glasbeno kariero srečevala z opazkami glede svoje telesne teže. Na nesramne komentarje je odgovorila z besedami, da bo hujšala takrat, ko bodo odvečni kilogrami začeli škoditi njenemu zdravju ali njenemu spolnemu življenju.FOTO: Fame

Adele se skozi svojo uspešno glasbeno kariero srečuje z govoricami o telesni teži, ki so včasih spodbudne in izražajo podporo, znajo pa biti tudi nesramne. Opazke so bile še toliko bolj boleče in žaljive kmalu zatem, ko je pevka povila svojega prvega otroka. Nekateri so dejali, da niti niso vedeli, da je noseča, ker je prekomerno težka. V preteklih dneh je 24-letna zvezdnica vse opazke naslovila z besedami, da je s svojo telesno težo povsem zadovoljna in da se s takšnimi komentarji ne obremenjuje. "Na YouTubu sem prebrala nekaj komentarjev in mislila sem, da me bodo vznemirili, vendar sem bila v redu. Kilograme bi želela izgubiti le v primeru, če bi vplivali na moje zdravje ali na moje spolno življenje, s čimer pa nimam težav,“ je povedala.

Ob njeno telesno težo so se obregnili tudi prijatelji iz zvezdniškega sveta. Modni oblikovalec Karl Lagerfeld je ob neki priložnosti o Adele povedal: "Malce je predebela, vendar ima lep obraz in čudovit glas.“ Pozneje se je za svoje besede tudi opravičil. Adele je bila tudi v zobeh Lady Gage, ko se je slednja soočila z opazkami o odvečnih kilogramih, rekoč: "Adele je bolj obilna kot jaz.“ O vsej zadevi je Adele spregovorila v knjigi Adele: The Biography.

Kljub vsemu je Adele pred nosečnostjo vendarle izgubila nekaj kilogramov predvsem tako, da je prenehala uživati alkoholne pijače. Čeprav tuji mediji predvidevajo, da se je navzela tudi bolj zdravih življenjskih navad, pa britanski komik Alan Carr, ki je Adele intervjuval v svoji oddaji, pravi, da ni bila pevka na nobeni dieti, temveč je največ sprememb povzročilo to, da je opustila slabe razvade.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587