Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica osupnila s svojo poporodno postavo

S.P.
12. 12. 2012 07.59
4

Nekdanje dekle znamenitega Hugha Hefnerja Kendra Wilkinson je v preteklem tednu popolnoma osupnila svoje oboževalce, ko je med vadbo na plaži razkrila izklesano in čvrsto postavo. Ali bi lahko verjeli, da je pred nekaj leti že rodila otroka?

Svetlolasa lepotica je že od samega začetka znana po svoji ljubezni do športa, zato ne preseneča, da je tudi tokrat osupnila z brezhibno in še kako zavidljivo postavo. Kendra Wilkinson, ki je zaslovela predvsem kot ena izmed deklet ustanovitelja revije Playboy Hugha Hefnerja, je namreč v preteklem tednu na plaži v Los Angelesu znova pokazala čvrst in izklesan trebušček ter dokazala, da je kljub porodu še vedno v odlični formi.

Zvezdnica je pred tremi leti, ko se je po rojstvu svojega sina Hanka Basketta IV. zredila za dobrih 25 kilogramov, priznala, da je odvečna telesna teža med nosečnostjo močno vplivala na njeno samopodobo. Nakar je odkrila novo metodo rekreacije, ki se je izkazala za izjemno učinkovito, hkrati pa tudi karseda zabavno. Vsak dan je pridno tekla po peščeni plaži, saj mehka vdirajoča se podlaga veliko hitreje vpliva na vztrajnost ter posledično porabljanje energije telesa kot tek na trdni podlagi.

"Krajši tek na plaži je enak kar dvakrat daljšemu teku po asfaltu. Všeč mi je predvsem zato, ker pripomore tako k okrepitvi telesa kot tudi k boljšemu duševnemu zdravju, ki ga sama dodatno spodbudim še z rednimi treningi boksa. Tam se lahko popolnoma osvobodim vseh tegob, ki me pestijo, in kaj je boljšega, kot da se ob tem še dodobra prepotim. Ko torej opazim, da nase ne spravim več svojih najljubših oblačil, je zabavno pohajkovanje ob mirnem morju moja prva izbira," je pojasnila Kendra, ki je danes videti naravnost fantastično.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587