Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč seks simbol - danes neprepoznavna spaka

S.P.
04. 07. 2013 08.08
21

Britanska estradnica Alicia Douvall, ki je prestala že več kot 100 plastičnih operacij, se je končno vrnila k nekoliko bolj naravni podobi. Kakšna sem vam zdi brez silikonskih vsadkov v obrazu?

Pred nekaj več kot mesecem dni je britanska manekenka, igralka in zvezdnica resničnostnih šovov Alicia Douvall presenetila s izjavo, da je prestala še zadnjo plastično operacijo, pri kateri so ji kirurgi iz obraza odstranili vse silikonske vsadke. Tako naj bi se odločila v želji, da bi bila končno videti nekoliko manj umetna ter bolj naravna, kot vsaka druga običajna ženska, poroča MailOnline. Zadnjih nekaj tednov se je sicer zadrževala doma in se ni izpostavljala v javnosti, zdaj, ko je okrevala in so otekline izginile, pa je končne rezultate razkrila tudi medijem.

A ti matere 2 otrok po veliki spremembi skorajda več niso prepoznali. Ko je v minulem tednu zapuščala priljubljeno restavracijo v Londonu, so bili namreč paparaci precej zmedeni, preden so ugotovili, za katero lepotico gre. “Brez pretirano polnih ustnic in vsadkov ter polnil v bradi, ličnicah, nosu in celo vekah, je bila popolnoma drugačna. Videti je, da je končno korak bližje temu, da bo spet takšna kot nekoč, saj že zdaj izgleda veliko bolje,“ so zapisali. Svetlolaska, ki je z rezultati več kot zadovoljna, pa pravi takole: “Za naraven videz sem se odločila, ker je moje telo začelo zavračati nekatere popravke, zaradi česar je moj obraz postal močno popačen.“

Odvisnica od lepotne kirurgije je pred kratkim priznala, da je pod nož legla več kot 100-krat, a novih posegov več ne načrtuje. “Razen za šolanje mojih hčera, sem svoje prihranke namenila izključno operacijam. Namesto poštenega obroka sem raje izbrala lepoto, zato sem živela od fižola, hrane iz pločevinke ter popečenih kruhkov, počitnic pa si še zdaleč nisem mogla privoščiti. Več svojih partnerjev sem celo prisilila v to, da so krili nekatere stroške, češ, da jih bom sicer zapustila,“ priznava. In čeprav je s svojim novim obrazom veliko bolj zadovoljna, pa se nekaterih posledic preteklih dejanj morda nikoli ne bo uspela znebiti. “Moj obraz je prestal že toliko šokov, da se ne morem več izražati z obrazno mimiko. Ne morem se naprimer od srca nasmejati, zaradi večih operacij nosu pa diham skozi usta. Šele zdaj se zavedam, kakšno škodo sem si storila.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602