Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica po porodu znova osupljiva!

S.P.
05. 09. 2012 14.41
7

Kljub temu da je vedno slovela po svoji brezhibni atletski postavi, pa ji nosečniški kilogrami res niso prizanesli. Dolgo se je borila z odvečno telesno težo, zaradi česar je danes še bolj ponosna na izjemne rezultate trdega dela.

Izguba nosečniških kilogramov je naporen izziv za vse novopečene mamice in ne izključuje niti najslavnejših zvezdnic, ki se morajo že kmalu po porodu stlačiti v tesne obleke in zasijati na rdeči preprogi. Tega se še predobro zaveda tudi Kate Hudson, ki se je morala za dober rezultat še kako truditi.

V obdobju druge nosečnosti je namreč njena teža znašala že več kot 82 kilogramov, kar ni igralke, ki je nekoč slovela po izjemno zavidljivi postavi, niti malo razveselilo. Priznala je, da se je morala za izgubo vse odvečne teže peklensko namučiti, saj se je tega želela lotiti na zdrav in predvsem trajno učinkovit način. ''Nisem človek, ki bi verjel v moč diet. Mati je vedno kuhala veliko nezdrave hrane, ki jo naravnost obožujem, a sem za to pripravljena sprejeti tveganje. Kar 6 ur na dan sem se potila kot še nikoli v življenju in upoštevala strog ter izjemno naporen režim telovadbe,'' je pojasnila.

''Večino časa sem posvetila predvsem kardio vadbi, kot sta posebej prilagojen pilates in joga, ter pridno kurila svoje maščobe vsaj 3-krat na dan. Ob vsem tem sem komaj še našla kaj časa zase in za svojo družino. Res je bilo naporno,'' trdi 33-letna mamica, ki je do tedaj svojo brezhibno atletsko postavo ohranjala zgolj s plesom in rednim tekom. Njen trud pa je danes vsekakor več kot poplačan, saj se lahko znova pohvali z osupljivim telesom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587