Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica podlo prevarala svet

K.B.
11. 07. 2013 15.23
12

Ameriška zvezdnica Aubrey O’Day je na Instagramu objavila svojo fotografijo, s katero je s svojo suhljato postavo presenetila številne oboževalce. Tudi ameriški mediji so se že pričeli spraševati, ali je prestala liposukcijo, a izkazalo se je, da je šlo za nekaj povsem drugega.

Še preden so na ameriškem portalu Famous Plastic, ki spremlja zvezdnike in njihove lepotne operacije, televizijsko osebnost Aubrey O’Day obdolžili, da je šla pod nož, so se obrnili na strokovnjake za obdelavo fotografij in ugotovili, da se je zvezdnica tako imenovanega 'fotošopa' lotila kar sama. Fotografije, ki so jih posneli paparaci na njenih počitnicah, ki jih preživlja s svojim fantom na Havajih, so precej drugačne kot fotografije, ki jih je objavila sama na priljubljenem družbenem omrežju. ''Hej, moje ime je Aubrey, in sem bikini odvisnica! #MauiBabe,'' je zapisala na Instagramu. Na portalu Famous Plastic pa so se pošalili, da je res da bikini odvisnica, a je vsekakor odvisna tudi od obdelave fotografij. Poleg tega pa še, nekoliko nesramno, da bi lahko čas bolj koristno uporabila in se podala v telovadnico, da bi tudi v realnosti pridobila takšne rezultate.

Kakor koli že, nič novega ni, da so podobe zvezdnic v najrazličnejših revijah in medijih olepšane in obdelane z različnimi računalniškimi obdelavami, kar vsekakor daje napačno predstavo o realnem ženskem telesu in marsikateri ženski predstavlja cilj, ki je pogosto nedosegljiv ali nezdrav. Vsekakor pa je novost ta, da se to vrstne obdelave fotografij vse bolj selijo tudi na družbena omrežja, kjer oboževalci zvezdnikov upajo v bolj pristen vpogled v njihovo zasebnost.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602