Vizita.si
image (28)

Novice

Še ena zvezdnica v primežu 'yo yo diet'

K.P.
14. 08. 2012 09.52
6

25-letna zvezdnica se je javno borila s svojimi odvečnimi kilogrami. Odrekala se je kalorični hrani, preizkusila tudi program 'bootcamp' ter dieto s tekočo prehrano in danes so rezultati takšni …

Ko je Lauren Goodger zagledala svoje fotografije s plaže v Miamiju, se je, kot sama pravi, soočila z realnostjo. Odločila se je, da bo izklesala svoje telo ter se znebila odvečnih kilogramov, zaradi katerih je tudi nemalokrat jokala. Kilogrami naj bi se po poročanju tujih medijev nabrali takrat, ko se je razšla s svojim nekdanjim fantom. Ker je želela kar se da hitro zmanjšati svojo telesno težo, se je lotila diet s tekočo hrano, vpisala pa se je tudi v tako imenovani program 'bootcamp', kjer pa ni zmogla tamkajšnjega tempa. Sodeč po besedah zvezdnice, so bili zajtrki in tudi drugi obroki preskromni, da bi zmogla fizični napor, ki pa je bil nevzdržen. "Tam sem se spoprijateljila z nekaterimi dekleti in vse smo praktično jokale zaradi pretežkih treningov, ki so bili petkrat na dan,“ je izkušnjo opisala Lauren, ki je tam v treh dneh izgubila tri kilograme, pred kratkim pa povedala, da jih je pridobila tudi nazaj. Čeprav njen način hujšanja ni vedno najbolj zdrav, pa igralka iz priljubljene britanske serije The Only Way Is Essex (TOWIE) zavrača kakršne koli plastične operacije: "Predlagali so mi takšne in drugačne posege, a nisem opravila nobene. Mislim, da sem premlada, jih ne potrebujem in nisem debela. Dekletom, ki so nesrečna zaradi svojega videza, želim pokazati, da lahko naredijo spremembe. Ljudi želim navdihniti, naj se raje sami lotijo sprememb in naj ne posegajo po plastični kirurgiji.“ Zdi se, da je Lauren v primežu 'yo yo diet', pri katerih odvečni kilogrami z velikim trudom izginejo in se nato prej ali slej vrnejo nazaj, včasih v še večji količini kot prej. Zvezdnici naj bi uspelo vsega skupaj izgubiti 7 kilogramov, pridobila pa je tudi na samozavesti in počutju. Trajni način, kako se izogniti odvečnim kilogramom, ostajajo seveda zdrave življenjske navade.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587