Vizita.si
image (28)

Novice

Končno razkrila rezultate liposukcije

K.P.
03. 12. 2012 11.57
7

25-letna britanska zvezdnica je nad rezultati liposukcije, ki si jo je nedavno privoščila, naravnost navdušena in brez zadržkov pokaže svoje nove obline.

Nekdanja zvezdnica resničnostne oddaje The Only Way Is Essex (TOWIE) je z zadovoljstvom pokazala svoje obline, ki jih je pred kratkim oblikovala z liposukcijo, postopkom, pri katerem izsesajo odvečno maščobo tkivo iz telesa.

Maria Fowler je s posegom, ki je pretežno invaziven, zmanjšala količino maščobnega tkiva na predelu hrbta, pazduh, trebuha, stegen, bokov in na predelu pod zadnjico.

"Vajena sem manekenskega dela, vendar je zame vedno zelo neprijetno, kadar moram pozirati povsem gola. Kadar me paparaci ujamejo v bikini kopalkah, sem si na fotografijah vedno predebela. Sovražim to. Na sebi opazim stvari, ki jih drugi sicer ne opazijo, a bi jih vseeno rada spremenila,“ je pred časom povedala zvezdnica in tako izrazila svoje nezadovoljstvo nad telesom, ki sicer po mnenju mnogih ni potrebovalo delo estetskega kirurga.

Če je britanska lepotica še pred nekaj dnevi na družbenem omrežju zapisala, da je njen trebuh še nekoliko otečen od posega, pa je tokrat svoj lepo oblikovan trebušček ponosno pokazala, ko je v izrezani črni obleki preživela večer v Londonu.

S postopkom liposukcije je možno z izsesavanjem odvečnega maščobnega tkiva oblikovati telo, pri čemer sorazmerno s količino izsesane maščobe obstaja tudi tveganje, da po posegu ostane odvečna koža. Kako in koliko časa poteka okrevanje, je prav tako odvisno od poteka liposukcije in morebitnih komplikacij.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602