Vizita.si
Za njene brezhibne noge so zaslužne predvsem zdrave življenjske navade in redna telesna vadba, pri kateri da veliko poudarka na trebuh, noge in zadnjico.

Novice

Zvezdnica poskrbela za pravo atrakcijo ...

K.P.
13. 09. 2012 08.05
11

37-letna zvezdnica Eva Longoria je za udeležbo na dogodku v losangeleškem nakupovalnem centru izbrala opravo, ki je razkrivala njene atribute.

Za njene brezhibne noge so zaslužne predvsem zdrave življenjske navade in redna telesna vadba, pri kateri da veliko poudarka na trebuh, noge in zadnjico.
Za njene brezhibne noge so zaslužne predvsem zdrave življenjske navade in redna telesna vadba, pri kateri da veliko poudarka na trebuh, noge in zadnjico.FOTO: Fame

Igralka Eva Longoria se je nedavno udeležila dogodka v losangeleškem nakupovalnem centru The Grove in z izbiro oprave vsekakor ujela veliko pozornosti. Kratke vroče hlačke so v celoti razkrivale njene brezhibne noge, ki jih je zvezdnica še dodatno olepšala z izbiro čevljev z visoko peto. Zasluge za njeno zapeljivo postavo gredo predvsem zdravim življenjskim navadam, ki se jih je Eva navzela že kot majhna deklica. Odraščala je na ranču v Teksasu, kjer je imela stalen dostop do svežega sadja ter zelenjave in je le redkokdaj posegla po hitri hrani. V mladosti se je odločila za študij kineziologije in svoje znanje uporabila v praksi, ko je delala kot trenerka v fitnesu. Zdrav način prehranjevanja in navado rednega rekreiranja je Eva ohranila vse do danes, ko je s svojim videzom že očarala tako Hollywood kot tudi ves preostali svet. Čeprav njene soigralke iz serije Razočarane gospodinje pravijo, da njihova drobna soigralka med snemanjem poje veliko, pa Eva zatrjuje, da se med snemanjem trudi jesti čim bolj zdrave prigrizke, a le zato, da se lahko občasno dodobra pregreši. Tipična vadba za Evo vključuje 10 minut ogrevanja, ki mu sledi 30 minut različnih oblik vadbe za krepitev mišic. Rada telovadi z gimnastično žogo, veliko poudarka med vadbo pa je na spodnjem delu telesa (veliko počepov, izpadni koraki, itd.).

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587