Vizita.si
Cameron Diaz

Novice

Skoraj 40 in povsem brez celulita

L.E.
15. 01. 2012 08.06
10

Kdo bi verjel, da ima Cameron Diaz 39 let. Njeno telo je zdravo in vitko, noge pa presenetljivo povsem brez celulita.

Cameron Diaz bo naslednje leto dopolnila 40 let, vendar pa njeno telo ostaja mladostno in privlačno. Ko je nedavno obiskala plažo na Havajih, na njenih nogah ni bilo mogoče opaziti niti grama celulita.

Igralka, ki je kariero začela kot manekenka, pravi, da se za marsikaj lahko zahvali svojim genom. Že tako je nagnjena k bolj vitki postavi, njena presnova pa je hitra – toda priznava, da se je vse spremenilo, ko je dopolnila trideset let. Če je prej lahko jedla kar koli, se je morala takrat odreči vsaj ocvrti hrani in sladkarijam. Danes je pri izbiri živil še bolj pazljiva. “Pazim, da telesu ponudim vsa prava hranil, ter resnično razmišljam, kaj je zanj najbolje.“ Vendar ji je sedaj žal, da z zdravim načinom življenja ni začela že prej. Njen nasvet za mlade ljudi je, da naj z zdravo prehrano in obilico telovadbe nikoli ne čakajo, da bodo starejši. Raje naj na svoje telo pazijo že od mladih let, saj ga bodo tako lahko mladostnega obdržali veliko dlje.

Cameron se sicer niti sedaj ni povsem odrekla nezdravim prigrizkom. Včasih si privošči tudi to, vendar pa v majhnih količinah. Če si denimo zaželi pojesti hamburger, si ga kupi, vendar naredi le nekaj grižljajev. Že nekaj grižljajev je namreč ponavadi dovolj, da zadostimo svojim potrebam po nezdravih priboljških. Takšne pregrehe pa si lahko privošči tudi zato, ker je njena prehrana sicer zdrava in uravnotežena. Nikoli ne pozabi na zajtrk, ki telo pripravi na težak dan, ki je pred njim. Nato pa užije veliko zelenjavnih juhic, pustega, predvsem piščančjega mesa, zelenjave in polnozrnatega kruha.

S svojim osebnim trenerjem redno vadi, ukvarja pa se predvsem s pilatesom. Včasih tudi teče in dviguje uteži, rada pa ima še deskanje poleti in smučanje pozimi. Kot pravi sama, si želi telo, ki je vitko, toda močno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587