Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica priznala, da ne more shujšati

L.E.
03. 04. 2012 08.12
10

Potem ko smo se skorajda navadili, da so zvezdnice že ob odhodu iz porodnišnice spet videti popolne, je Hilary Duff prostodušno priznala, da se bo morala sama za to še kako potruditi.

Potem ko smo se že vsi spraševali, kako je mogoče, da toliko zvezdnic praktično že ob odhodu iz porodnišnice nima več niti enega odvečnega kilogramčka, je Hilary Duff, ki je svojega sinčka povila 20. marca, priznala, da njena pot do postave, s katero se je lahko pohvalila nekoč, ne bo lahka. Njena odkritosrčnost je hvale vredna in samo upamo lahko, da bo več zvezdnic sledilo njenemu zgledu, namesto da dajejo vtis, da pot do popolnega videza ni nikoli trnova. Nekatere ženske lahko po porodu odvečno težo pač izgubijo takoj, druge se morajo malo bolj potruditi.

Četudi je 24-letna igralka in pevka med slednjimi, je pohvalno tudi, da se svoje sedanje postave vseeno ne sramuje. Ne skriva se doma in se ne oblači ohlapno. Kako težko ji je skrbeti za postavo po porodu, prav nič sramežljivo deli tudi s svojimi oboževalci. “20 minut na eliptičnem trenažerju je prava večnost!!! Kakšen pekel ...“ je zapisala na svojem Twitter profilu. Ko ji je oboževalec čestital, kako dobro je videti samo dva tedna po rojstvu otroka, pa se je celo pošalila: “Moral bi videti, kakšna sem bila prejšnji teden. Saj sem kar presenečena, da imam še moža! Res je bil čas, da si nadenem petke ;)“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587