Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica razkrila, kako je izgubila 19 kilogramov

L.E.
07. 03. 2013 15.37
8

Ameriška zvezdnica resničnostnih šovov - Snooki se je v ameriški reviji Us Weekly pohvalila, da je v šestih mesecih izgubila kar 19 kilogramov, ter razkrila, kako ji je to uspelo.

Zvezdnica ameriškega resničnostnega šova Jersey Shore - Snooki je bila včasih znana po svojem ponočevanju, danes pa najraje govori o materinstvu. Pred šestimi meseci je povila svojega prvega otroka, sinčka Lorenza, in od takrat je v diskotekah ni več videti. Namesto tega se je obrnila k povsem zdravemu načinu življenja in tako v pol leta izgubila 19 kilogramov.

Za nizko in drobno 25-letnico to ni malo in na svoj rezultat je tako ponosna, da je vse svoje skrivnosti razkrila za Us Weekly ter reviji celo dovolila, da jo fotografirajo v kopalkah. Snooki je prepričana, da ni bila nikoli videti bolje; lepšo postavo pa pripisuje zdravemu prehranjevanju in redni telovadbi. Ko ji je šest tednov po porodu zdravnik dovolil, da se prične ukvarjati s športom, je poiskala pomoč osebnega trenerja Anthonyja Michaela. Z njim je v telovadnico brez izgovorov vsak teden zavila štirikrat in maščobne blazinice so se pričele topiti, medtem ko so se mišice krepile. “Ko sem se v telovadnico odpravila prvič, sem bila zares vesela, saj prej nisem telovadila že pol leta. Ko sem bila tam, sem bila odločena, da mi bo uspelo,“ pripoveduje. “Shujšati nisem želela le zase, temveč sem želela svojemu zaročencu pokazati, da sem lahko privlačna tudi kot mamica.“ Glede na to, kako dolgo je lenarila, si je mislila, da se bo spet začeti gibati veliko težje, kot je bilo potem v resnici, saj je bila izredno motivirana. “Težko izvajam le vaje za noge, najraje pa imam vaje za roke. Ko dvignem Lorenza, že vidim, kaj sem dosegla, saj lahko opazim, kako se mi mišice napnejo. Tudi počutim se bolje. Endorfini vsekakor popravijo moje razpoloženje. Bolj vitka sem si tudi bolj všeč.“

Snooki je tako kot Jessica Simpson priznala, da si je med nosečnostjo veliko prevečkrat dovolila, da je uživala v mastni, sladki in na sploh nezdravi prehrani. Najraje si je privoščila kolačke in testenine z veliko sira. “Mislila sem si, da je to edini čas, ko lahko pojem, kar si zaželim,“ je povedala. Tolažila se je, da bo morala po porodu tako in tako shujšati, torej ni nič narobe, če se sedaj malo bolj razvaja. Toda naenkrat močno povečati energijski vnos vsekakor nikoli ni zdravo. Danes, ko njene obroke načrtuje Anthony, je zanjo kaj takega nepredstavljivo. “Uživam stvari, kot je zrezek, zavit v solato, ali pa imam v solati vmešane koščke piščanca in jagod.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587