Vizita.si
image (28)

Novice

Razočarana gospodinja briše svojo preteklost

S.P.
23. 10. 2012 11.43
1

Eva Longoria je vendarle spregovorila o veliki brazgotini na njenem zatilju, ki je dolgo vzbujala skrb mnogih oboževalcev po vsem svetu. Šlo naj bi za posledico njene boleče preteklosti ...

Slavna igralka Eva Longoria se je v javnosti pojavila z veliko rdečo brazgotino na predelu zatilja, ki je vzbudila ogorčenje mnogih ljudi po vsem svetu. Do nedavnega še ni bilo znano ali je bila zvezdnica žrtev napada ali pa se je morda celo močneje poškodovala, zato smo si lahko z njenim nedavnim pojasnilom končno oddahnili. Povedala je, da se je odločila za dokaj bolečo lasersko terapijo odstranjevanja tetovaže, ki jo je pred nekaj leti posvetila svojemu nekdanjemu možu Tonyju Parkerju. S tovrstnim dejanjem naj bi se dokončno osvobodila težke preteklosti, zato je pordela brazgotina in uničena koža niti najmanj ne motita.

Lasersko odstranjevanje tetovaže

Nikar se ne prenaglite pri izbiri tetovaže, saj ni njena naknadna odstranitev nič kaj nedolžna zadeva. Estetski kirurg bo to poskušal storiti s pomočjo posebnega laserja, ki pa lahko izzove precej neprijetne občutke in negativne stranske učinke. Z laserjem potuje po tetovaži tako dolgo, da organizem sam začne odstranjevati umeten pigment na koži. Jakost, zvrst in trajanje postopka so odvisni od količine in barve črnila v koži, velikosti in globine tetovaže ter same kakovosti njene izdelave. Enkraten obisk vam bo vzel od 5 do 15 minut časa, za kar najboljše rezultate pa se boste morali v ambulanti oglasiti vsaj 8-krat.

Po koncu terapije nikar ne pozabite na ustrezno nego poškodovane kože, saj se lahko v nasprotnem primeru srečate s precej neprijetnimi posledicami. Grozi vam pojav hujše rdečice ali opekline na predelu kože in njena pretirana občutljivost, v najhujšem primeru pa lahko na “zdravljenem“ delu ostane celo stalna brazgotina. Če boste redno uporabljali vlažilno kremo in se spretno izogibali sončnim žarkom, bodo neprijetnosti izginile že v roku dveh tednov po končanem postopku. V nasprotnem primeru se nemudoma posvetujte z osebnim zdravnikom in se pozanimajte o nadaljnjih možnostih.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587