Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica po porodu prvič v kopalkah!

L.E.
28. 06. 2012 11.53
8

Skoraj smo se že navadili, da zvezdnice praktično že iz porodnišnice izstopijo s popolnim in sanjskim telesom. Toda na srečo obstajajo tudi izjeme.

Komaj 24-letna pevka in igralka Hilary Duff je v soju žarometov že od malih nog, toda zadnje mesece jo kljub temu spoznavamo v povsem novi luči. Če je nekoč vedno pazila, da je bila videti popolna, se je po porodu povsem sprostila. V nasprotju z mnogimi drugimi zvezdnicami ne čuti potrebe, da bi se komur koli dokazovala in ves čas po porodu posvetila hitremu in nezdravemu hujšanju. V materinstvu izjemno uživa in enostavno čim bolj pogosto telovadi ter se zdravo prehranjuje. Kilogrami se bodo po njenem že stopili, ko se pač bodo. Zaradi nekaj odvečne teže se že ne misli odreči poležavanju ob bazenu. Tako se je z otrokom, možem, sestro in starši odpravila na počitnice v Mehiko ter se brezskrbno preoblekla v kopalke.

Hilary je rodila 20. marca ter ameriškim medijem že takoj razkrila, da namerava shujšati počasi, zdravo in racionalno. “Telovadim in se trudim, toda trudim se tudi, da o tem ne razmišljam preveč,“ je dejala kar neverjetno preudarno za tako mlado mamico. “Seveda si vsaka želi povrniti staro postavo, toda za to potrebujem čas. Devet mesecev sem se redila, upam, da ne bo trajalo toliko časa, da bom shujšala, toda vsekakor ne mislim hiteti.“ Upajmo, da se bo še več zvezdnic zmožnih tako čvrsto ubraniti pritiskov Hollywooda.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587