Vizita.si
Če se odločite, da greste pod nož, se dobro pozanimajte, komu zaupate svoje telo.

Novice

Zvezdnica razkrila: zaradi operacije zadnjice sem v groznih bolečinah

L.E.
05. 10. 2015 08.19
5

Slavna argentinska manekenka in javna osebnost Silvina Luna je priznala, da je naredila veliko napako, ko se je odločila za operacijo povečanja zadnjice. Od takrat trpi neznosne bolečine, odpovedale so ji ledvice, bila naj bi tudi neplodna.

Danes si želi, da ne bi šla nikoli pod nož.
Danes si želi, da ne bi šla nikoli pod nož.FOTO: Facebook

Poseg je povzročil hudo poškodbo ledvic, to pa je prineslo še vrsto težav, tudi neplodnost.
Poseg je povzročil hudo poškodbo ledvic, to pa je prineslo še vrsto težav, tudi neplodnost. FOTO: Facebook
"Operacija mi je uničila življenje," je priznala slavna argentinska manekenka in javna osebnost Silvina Luna, ki si je leta 2011 dala povečati zadnjico. Poseg je povzročil tako hudo poškodbo ledvic, da bo morala, da preživi, do konca življenja jemati 7 različnih zdravil. Ta naj bi, glede na to, kar je zapisano v njeni tožbi proti plastičnem kirurgu dr. Anibalu Lotockemu, povzročila celo neplodnost. Poleg tega prenaša neznosne bolečine v sklepih. Še huje. Nedavno naj bi zdravnik odkril predrakave spremembe v stegnih.

"V bolečinah sem bila že po prvem posegu," je povedala argentinskim medijem. "Počutila sem se tudi utrujeno in slabotno. Niti po stopnicah nisem mogla brez pomoči. Ampak na žalost sem mislila, da je to normalno. Da moram malo potrpeti za lepoto," se kislo nasmehne. "Ni me zaustavilo, da ne bi prišla še naslednji mesec. Drugič je bila reakcija še hujša."

Pazite, koga izberete za svojega kirurga

Sedaj plastičnega kirurga, ki mu je za poseg odštela 950 evrov, toži. Opravil ji je povečanje zadnjice s kroglicami iz akrila, v katerih je raztopina maščobe iz drugih delov telesa. Kontroverzen poseg njihovega vbrizganja je v nemalo državah prepovedan, ne pa tudi v Argentini. Dr. Ricardo Hoogstra, v Argentini priznan zdravnik, ki so ga za komentar prosili tamkajšnji mediji, je povedal, da je legalen, a ga je treba opraviti z veliko pazljivosti. "Sicer lahko uporaba metakrilata pri plastičnih operacijah zadnjice pripelje do resnih zapletov, ki lahko povzročijo celo smrt zaradi kapi. Lahko pa tudi povečajo ravni kalcija v krvi, zaradi česar pride do različnih stopenj odpovedi ledvic. Metakrilat je treba uporabljati v majhnih količinah in ne pri vseh pacientih, da se takšnim zapletom izognemo."

Mislila je, da mora malo potrpeti za lepoto. Danes ji je žal.
Mislila je, da mora malo potrpeti za lepoto. Danes ji je žal.FOTO: Facebook
Tožijo ga še tri ženske

Dr. Lotockega naj bi sicer zaradi napak, ki jih je naredil, ko so bile na njegovi operacijski mizi, tožile še tri ženske, kar je poduk, da se je treba, preden gremo pod nož, dobro pozanimati o osebi, ki ji dovolimo, da ga v naši bližini vihti.

Če se odločite, da greste pod nož, se dobro pozanimajte, komu zaupate svoje telo.
Če se odločite, da greste pod nož, se dobro pozanimajte, komu zaupate svoje telo.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587