Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica s fotografijo šokirala oboževalce!

S.P.
03. 12. 2012 08.13
8

Napoved: slavna ameriška lepotica Megan Fox je popolnoma šokirala javnost, potem ko je šele 2 meseca po rojstvu svojega prvega sina presenetila z brezhibno in zapeljivo postavo. Vas zanima, kako ji je uspelo?

Šele dobra dva meseca sta minila, odkar je ameriška lepotička Megan Fox povila svojega prvega sina Noaha Shannona Greena, pa je igralka že videti tako vitka, kot je bila, preden je zanosila. Zato ni čudno, da je 28-letna zvezda filmskih uspešnic Transformerj tudi tokrat šokirala javnost, ko so na splet pricurljale fotografije s snemanja njenega najnovejšega filma This is 40, v katerem je Foxova zasijala v tesno oprijeti zeleni obleki, ki je še kako laskala njeni znova brezhibni in še kako zavidljivi postavi.

“Šport moje življenje bogati z nadvse pozitivno energijo, ki dodobra napolni moje baterije in me motivira tudi takrat, kadar imam zares slab dan. Pomaga mi sprostiti vse moje frustracije, ki otežujejo moje življenje, zato z osebnim trenerjem Harleyjem Pasternakom pridno telovadim vsaj 45 minut na dan. Usmerja me pri dvigovanju uteži, s kardio vadbo poskrbi, da se dobro spotim, vse to pa kombinirava še s pilatesom, ki je moja najljubša vrsta rekreacije. Sicer se ne držim nobene posebne diete, a se trudim jesti zdravo – predvsem surovo in vegansko hrano, ki ne vsebuje veliko maščob, hkrati pa znatno pripomore k uravnavanju želene telesne teže,“ svoje skrivnosti razkriva novopečena mamica.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587