Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica šokirala s fotografijami svojega novega obraza

S.P.
25. 01. 2013 16.50
3

Uspešna ameriška manekenka Lisa D'Amato je v preteklem tednu popolnoma šokirala svoje oboževalce. Že nekaj dni po prestanem lepotnem posegu je namreč na spletu objavila nazorne fotografije svojega zdelanega obraza, ki pa naj bi bil posledica precej nesrečnega dogodka.

Za dekleta, ki si želijo pod strogimi ideali modne industrije ustvariti uspešno manekensko kariero, je njihov videz zagotovo ključnega pomena. Tega pa se še predobro zaveda tudi svetlolasa lepotica Lisa D'Amato, ki je zaslovela predvsem s svojim sodelovanjem in zasluženo zmago v priljubljenem televizijskem šovu Ameriški top model, saj so njene možnosti za uspeh v preteklem tednu skoraj izpuhtele.

Na družbenih omrežjih Facebook in Twitter je namreč objavila šokantne fotografije svojega izmaličenega obraza, kar naj bi bila posledica hude poškodbe med snemanjem svoje zadnje filmske uspešnice Cowboys and Indians. ''Na sceni sem se po nesreči spotaknila ter se oprijela sodelavca, ki pa je izgubil ravnotežje. Sledil je trd padec na nos, zaradi česar sem si tega zlomila,'' je pojasnila.

Zaradi hude krvavitve so jo odpeljali v bližnjo bolnišnico, kjer pa je D'Amatova zahtevala takojšnji lepotni poseg. ''V mojem poklicu je videz še kako pomemben, zato si takšne nesreče preprosto nisem mogla privoščiti. Želela sem, da še pravočasno odpravijo kakršne koli deformacije mojega nosu, saj naj bi ta ob poškodbi precej spremenil svojo obliko. Sicer pa z njim tako ali tako nikoli nisem bila pretirano zadovoljna, tako da sem odpravila dve muhi na en mah,'' pa šaljivo nadaljuje 32-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587