Vizita.si
Nicole je po vsakem obroku bruhala. Prepričana je bila, da je debela, medtem ko so jo različne revije uvrščale na sam vrh seznama najlepših na svetu.

Novice

Zvezdnica šokirala s priznanjem

U.S.
03. 04. 2013 09.02
23

Pevka Nicole Scherzinger je v odkritem intervjuju za OK magazine spregovorila o svoji obsedenosti s popolnim videzom. Po vsakem obroku, ki ga je pojedla, je bruhala. Štela je vse kalorije, ki jih je vnesla v telo, saj je bila prepričana, da je predebela, medtem ko so jo mediji na drugi strani razglasili za eno najbolj seksi deklet na svetu.

Nicole Scherzinger - 1
Nicole Scherzinger - 1 FOTO: pacificcoastnews.com

Pevka Nicole Scherzinger, ki jo mnogi poznajo predvsem kot vodilno pevko skupie Pussycat Dolls, je v odkritem intervjuju za ameriško revijo spregovorila o svoji večletni odvisnosti, kot jo je sama poimenovala. 34-letno dekle Lewisa Hamiltona, dirkača formule 1, je razkrilo, kako se je kot najstnica več let spopadala z bulimijo. ''Sama sebi sem se gabila. Bilo me je sram. Bila sem del skupine, ampak se v resnici še nikoli prej nisem počutila tako osamljeno. Nisem bila zasvojena z drogami, ampak s samouničevanjem. Rešila me je glasba,'' je priznala pevka, ki je vesela, da se je bolezni rešila. "Ves čas sem bruhala. Bila sem obsedena s svojim videzom. Štela sem kalorije vsakega koščka hrane, ki sem jo dala v usta. Šele z obiskovanjem skupinske terapije na psihiatriji sem ozdravela."

Sovražila je samo sebe

Prav absurdno je, da se pevka več let ni mogla pogledati v ogledalo, ker je bila prepričana, da je predebela, medtem ko so jo različni mediji razglasili za eno najbolj seksi deklet na svetu. "Sovražila sem samo sebe, ker sem bila v ogledalu predebela. Bruhala sem takoj, ko sem kar koli pojedla," je priznala.

Za Lewisa najlepša

Danes zato, da se v svoji koži dobro počuti, skrbi z redno vadbo in zdravo prehrano. ''Zavedam se, da je moj videz sestavni del zabavne industrije, katere del sem tudi sama, zato moram zanj skrbeti in ga negovati. Veliko telovadim in tečem, pomaga pa mi tudi osebni trener," je razkrila svojo formulo uspeha pevka. V veliko pomoč pa ji je pri vsem skupaj tudi 28-letni Lewis, ki svoji izbranki večkrat pove, da je zanj najlepša.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602