Vizita.si
Rihanna tako na odru kot tudi na snemanjih rada pokaže svoje izklesano telo.

Novice

Zvezdnica spet pokazala dolge noge in čvrsto zadnjico

E. D.
03. 10. 2011 08.20
0

Na zadnjem fotografiranju za priznano revijo je 23-letna pevka spet s ponosom razkazovala svoje dolge, lepo oblikovanje noge in čvrsto zadnjico. A za postavo, ki jo tako samozavestno kaže svetu, zvezdnica pošteno gara.

Rihanna tako na odru kot tudi na snemanjih rada pokaže svoje izklesano telo.
Rihanna tako na odru kot tudi na snemanjih rada pokaže svoje izklesano telo.FOTO: Reuters

Rihanna zaužite kalorije porabi z intenzivno kardiovaskularno vadbo, ki je pri ohranjanju vitke postavo nepogrešljiva. Tako vsaj trikrat tedensko teče, skoraj vsak dan dela tudi vaje za moč, s katerimi oblikuje in trenira pravzaprav vse mišice telesa. Zelo rada ima tudi pilates, katerega vaje so namenjene predvsem krepitvi centra telesa. Rihanna sicer pravi, da ji je na njenem telesu najbolj všeč zadnjica, zato ji posveča še posebej veliko pozornosti in se trudi, da bi ostala lepa in čvrsta. Hkrati pa priznava, da ni najbolj navdušena nad svojimi nogami, a jih kljub temu na koncertih, v videospotih in na snemanjih brez večjih zadržkov kaže svetu.

Seveda pa v imenu vitkosti in nenazadnje tudi boljšega fizičnega in psihičnega počutja skrbno pazi, kaj in kako jé. Trudi se, da se na njenem jedilniku znajde čim manj ogljikovih hidratov in čim več dobrih maščob ter beljakovin. Poleg tega poskuša jesti tudi čim več sadja in zelenjave ter tako svojemu organizmu zagotoviti vse potrebne vitamine in minerale, ki jih predvsem v obdobju nenehnih napornih koncertov in snemanj videospotov še kako potrebuje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587