Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica spet poškodovana!

E. D.
30. 11. 2011 08.11
0

Pred tremi meseci je 35-letno Reese Witherspoon povozila starejša gospa, v nesreči se je zvezdnica lažje poškodovala in dobila nekaj prask. A kot kaže, igralko spremlja smola, kajti glede na zadnje fotografije se je Reese spet poškodovala.

Med sprehodom po losangeleških ulicah so 35-letno Reese Witherspoon spet ulovili paparaci in tokrat v objektive ujeli igralkino najnovejšo poškodbo. Na mezincu desne roke je nosila posebno opornico, namenjeno uravnavanju zlomov. Kaj točno se je zgodilo z njenim prstom, še ni znano. O novi poškodbi namreč še ni spregovorila ne zvezdnica ne njeni predstavniki za stike z javnostjo.

Je pa to v zadnjih treh mesecih že drugič, da je igralka imela smolo in se poškodovala. Septembra jo je namreč med tekom povozila 84-letna gospa, ki je k sreči vozila le 30 kilometrov na uro in tako igralki povzročila blažje poškodbe – nekaj modric in prask na obrazu ter obtolčena kolena. Je pa Reese takrat nesreča močno prestrašila. "Reese je zdaj doma in počiva. Nesreča jo je močno prestrašila," je tik po nesreči povedal anonimni vir blizu igralki. "Reese se je namreč od nekdaj močno bala, da bi jo zbil avtomobil. Vedno je bila tista, ki je ljudi opozarjala na pločnikih in jih vlekla od roba cestišča." Reese so sicer zdravniki po septembrski nesreči kmalu izpustili iz bolnišnice. Nekaj časa je sicer preživela doma in počivala, a ker k sreči poškodbe niso bile hude, se je sicer z modricami in praskami kmalu spet pojavila v javnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587