Vizita.si
Prireditev v čast pokojnemu Alexandru McQueenu - 2

Novice

Zvezdnica spet razkazovala zapeljive noge

E. D.
13. 09. 2011 12.37
0

Pri 36 letih se lahko Fergie še vedno pohvali z zavidanja vredno postavo, ki jo tako na odru kot tudi zasebno ponosno pokaže svetu. Tokrat je spet na ogled postavila svoje vitke, lepo oblikovane noge.

Prireditev v čast pokojnemu Alexandru McQueenu - 2
Prireditev v čast pokojnemu Alexandru McQueenu - 2 FOTO: Reuters

Fergie, ki v višino meri le pičlih 157 centimetrov, tehta pa 48 kilogramov, za svoje izklesano telo še kako gara. Z možem Joshem Duhamelom se pogosto kar skupaj lotita kakšne športne aktivnosti, na primer teka, sicer pa 36-letna glasbenica vitko postavo ohranja tudi s pomočjo plesa in pohodništva. Da so njene mišice čvrste in lepo oblikovane, tudi po šestkrat tedensko odide v telovadnico, kjer dela počepe in izpadne korake za lepo zadnjico ter čvrste noge, takšne in drugačne vaje za krepke trebušne mišice, sklece, vzgibe in podobne vaje, s katerimi si učvrsti še druge mišice telesa.

Tako kot je striktna pri telovadbi, tudi pri prehrani ne odstopa od zastavljenih ciljev in pravil. Fergie jé predvsem živila, bogata z beljakovinami in nenasičenimi maščobnimi kislinami, izogiba pa se hrani, ki vsebuje veliko nasičenih maščob in ogljikovih hidratov. Vendar pa, tako kot je pred intenzivno vadbo tudi prav, tik pred napornim treningom zaužije obrok iz ogljikovih hidratov. Seveda pa si zvezdnica tudi kdaj pogleda skozi prste in si privošči kakšno bolj kalorično in redilno hrano, na primer hamburger ali pico.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587