Vizita.si
''Rada sem takšna, kakršna sem. Vedno sem se dobro počutila v svoji koži,'' je povedala Adele.

Novice

Adele odkrito spregovorila o svoji debelušni postavi

E. D.
06. 09. 2011 15.33
21

Medtem ko se marsikatera zvezdnica obremenjuje z videzom in v imenu vitkosti odpoveduje priljubljeni hrani ter ure in ure preživi v telovadnici, Adele takšnih pritiskov ne pozna. Pravi, da je zadovoljna sama s seboj in da je nekoliko bolj okrogla postava prav nič ne moti.

''Rada sem takšna, kakršna sem. Vedno sem se dobro počutila v svoji koži,'' je povedala Adele.
''Rada sem takšna, kakršna sem. Vedno sem se dobro počutila v svoji koži,'' je povedala Adele.FOTO: Reuters
23-letne glasbenice Adele, katere glasbena kariera je nedvomno v strmem vzponu, nekoliko bolj polna postava ne vznemirja. V intervjuju za revijo Vogue je razkrila, da se z odvečnimi kilogrami nikoli ni obremenjevala in da si tudi zdaj, ko je javna osebnost, ne misli beliti glave s tako nepomembnimi stvarmi, kot je teža.

''Rada sem takšna, kakršna sem. Vedno sem se dobro počutila v svoji koži,'' je povedala glasbenica. ''Videla sem ljudi, ki jih je zunanji videz popolnoma obnorel. Saj veste, hoteli so biti še bolj suhi, hotele so imeti še večje oprsje … In videla sem, kako je to obremenjevanje dotolklo ljudi. Jaz pa nočem končati tako.''

Pojasnila je še, da kilogrami nikoli niso vplivali na njeno samozavest in da je takšna, nekoliko bolj okrogla, nadvse srečna. Delno gredo zasluge za to tudi njenim bližnjim, ki so jo sprejemali takšno, kot je, in ji pokazali, da je lahko tudi sama zadovoljna s seboj. ''Odvečni kilogrami zame nikoli niso predstavljali težave. Res pa je, da se tudi nikoli nisem zadrževala v bližini takšnih ljudi, ki bi iz tega delali neko veliko stvar oziroma težavo. Seveda se tu in tam tudi sama spopadam s kakšnimi negotovostmi, a ne gibam se v krogu takšnih ljudi, ki bi izpostavljali in poudarjali te moje negotovosti,'' je še pojasnila Adele, ki pa ni edina zvezdnica, ki se kljub nekoliko bolj okrogli postavi odlično počuti v svoji koži.

Kdo vse se še znajde na seznamu debelušnih, a samozavestnih zvezdnic, pa preverite v fotogaleriji in članku z naslovom Debele, a samozavestne zvezdnice!

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587