Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica tokrat pokazala preveč …

K.P.
09. 08. 2012 10.02
24

26-letno Lindsay Lohan so fotografi ujeli med sproščanjem v enem izmed hollywoodskih hotelov. Bolj kot kaj drugega je na fotografijah izstopalo neobičajno stanje njenega telesa …

Razvpita zvezdnica Lindsay Lohan se bolj kot profesionalnemu pristopu do svojega poklica zadnja leta posveča svojemu življenju, ki pa ga mediji večkrat prikazujejo kot pravo zmešnjavo.

Največ pozornosti je običajno pritegnila s svojim vedenjem, zaradi česar je marsikoga v njeni bližini zanjo že pošteno zaskrbelo, tokrat pa je nekaj pozornosti znova pritegnilo njeno telo, o katerem se je pisalo, tudi ko je presenetila z izjemno koščeno postavo. Tokrat je zbudila vprašanja o podplutbah, ki so vidne na obeh rokah, v oči pa bode tudi modrica na levi nogi. Slednja je verjetno posledica kakega nerodnega trenutka, bolj zaskrbljujoči pa so vidni madeži na rokah. Nekateri menijo, da naj bi šlo zgolj za nespretno nanašanje sredstva za samoporjavitev kože, drugi menijo, da naj bi šlo za kaj drugega, kar naj bi bilo posledica njenega načina življenja.

Lindsay se je po zaslugi poseganja po samoporjavitvenih izdelkih v medijih že večkrat pojavila z nenavadnim tenom kože, medtem ko pri nekaterih drugih zvezdnicah le stežka razločimo, da ne gre za naravno polt.

Samoporjavitveno kremo najbolj učinkovito nanesemo tako, da najprej opravimo piling telesa, s čimer odstranimo odmrle kožne celice, nato pa na telo nanesemo vlažilno sredstvo. Pred nanosom samoporjavitvene kreme počakamo približno pol ure, nato pa jo skušamo čim bolj enakomerno porazdeliti po telesu. Ker imajo nekateri prav z enakomernim nanašanjem kreme nekaj preglavic, raje izberejo samoporjavitveni sprej, ki ga je možno nanesti doma ali pa v lepotnem salonu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587