Vizita.si
Razgaljeno oprsje naj bi opazila šele po prvih komentarjih oboževalcev.

Novice

Kardashianove zaznamoval sramoten škandal

S.P.
23. 10. 2012 15.37
13

Diva resničnostnih šovov Kris Jenner je vnovič poskrbela za nadvse neprijetno presenečenje, ki je na zvezdniško družino vrglo pravo luč sramote. Le kdaj se bo začela vesti letom primerno?

Razgaljeno oprsje naj bi opazila šele po prvih komentarjih oboževalcev.
Razgaljeno oprsje naj bi opazila šele po prvih komentarjih oboževalcev.FOTO: Twitter

Resničnostni šov Keeping Up With The Kardashians traja že veliko dlje, kot so sprva napovedovali, zato se glavne zvezde dramatičnih nanizank tako ali drugače trudijo obdržati svoje množično občinstvo. Glavna na čelu slavnega klana je zagotovo 56-letna Kris Jenner, ki je že davno presegla vse meje dobrega okusa, tokrat pa je poskrbela še za najnovejše in nadvse neprijetno presenečenje.

Ob prazničnem vzdušju je v vlogi superjunakinje pomerila kostum, ki ga je pred nekaj leti nosila tudi njena hčerka Kim Kardashian, a slavna menedžerka pozablja, da je od te kar 2-krat starejša. Kljub že mnogim lepotnim operacijam ter očitno neuspešnim popravkom na predelu prsi te nikakor niso hotele ostati na mestu, kot pa da že to ni bilo dovolj, pa je zvezdnica neljubi dogodek še ovekovečila. NaTwitterju je namreč čisto “pomotoma“ objavila fotografijo z močno razgaljenimi prsmi, česar po njenih besedah do prvih komentarjev sploh ni opazila.

Javnost jo je nemudoma okronala za pravo tarčo posmeha, Kris pa vsem zlobnim jezikom odgovarja, da je s svojim telesom več kot zadovoljna. Splet je celo obogatila z novo različico fotografije, na kateri spretno zakriva svoje prsne bradavice in se pretvarja, kot da se sploh ne bi nič zgodilo. Družina sramotnega škandala ne komentira.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587