Vizita.si
Raven-Symone

Novice

Zvezdnica vitkejša za 32 kilogramov!

E. D.
01. 07. 2011 15.25
8

25-letna igralka Raven-Symone, ki je zaslovela z vlogo male Olivie v humoristični nanizanki The Cosby Show, je vitkejša za kar 32 kilogramov. Shujšati ji je uspelo zato, ker je začela bolj zdravo in uravnoteženo jesti ter redno telovaditi.

Raven-Symone
Raven-Symone FOTO: Reuters

Zvezdnica pravi, da ji je pri vsem skupaj najbolj všeč to, da ji ni treba več nositi širokih pasov, s katerimi je skrivala maščobne blazinice okrog trebuha. Zaradi izgubljenih 32 kilogramov se zdaj veliko bolje počuti v oblačilih, ki jih nosi, čeprav je sama o sebi tudi prej, ko je bila nekoliko bolj debelušna, menila, da je lepa in privlačna ženska. ''Smešno se mi zdi, da zdaj ljudje pristopajo k meni in mi govorijo: ''Joj, naravnost čudovita si.'' Jaz pa jim rečem, da sem bila čudovita in lepa tudi prej, še preden sem shujšala. Morda se sliši egoistično, a res sem se imela za čudovito,'' pove Raven-Symone.

Zvezdnica je namreč zagovornica tega, da se moraš imeti rad, ne glede na to, koliko tehtaš in kako si videti, ter da se zaradi tega, ker si nekaj kilogramov pretežek ali nekaj centimetrov premajhen, ne smeš dajati v nič. ''Lahko se pogledam v ogledalo pri 90 kilogramih ali pri 60 – v vsakem primeru zrem v isto osebo,'' še pojasni. Odločitev, da bo izgubila odvečne kilograme, je hodila z roko v roki z odločitvijo, da začne živeti bolj zdravo in hkrati manj stresno življenje. Tako se je leta 2007 umaknila iz oči javnosti, popolnoma spremenila prehranjevalne navade in se začela ukvarjati s športom. Tako danes je veliko bolj zdravo in uravnoteženo kot prej. Za zajtrk si na primer privošči ovsena kašo in koščke jabolk, za večerjo pečenega lososa in kuhane beluše. Tortice, čokolade in sladoled je zamenjala za bolj zdrave in nekoliko manj kalorične sladice. Kadar si zaželi sladkega, si na primer privošči pečene hruške, prelite s sirupom agave Pridno pa tudi telovadi, in sicer kar štirikrat tedensko.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587