Vizita.si
Sarah Jessica Parker

Novice

Zvezdnica vse bolj suhljata in žilasta

E. D.
29. 08. 2011 09.07
7

Sarah Jessica Parker je po zadnjih fotografijah sodeč vedno bolj suha in žilasta. In čeprav zvezdnica trdi, da se zdravo prehranjuje in ne pretirava s telovadbo, je anonimni vir, ki naj bi bil blizu igralki, povedal, da je obsedena s hujšanjem in telovadbo.

Najprej so 46-letno Sarah Jessico Parker paparaci ujeli v njenem domačem mestu New York, ko je po ulicah hodila v kratkem črnem krilu in črni majici brez rokavov. V rokah je nosila zvrhano polni torbi, a tokrat pozornosti ni pritegnila z dih jemajočimi oblačili, dizajnerskimi čevlji ali torbicami, temveč s svojimi vse bolj suhljatimi in žilastimi rokami. Le nekaj ur pozneje so jo paparaci spet ujeli v objektiv, tokrat že v ruski prestolnici Moskvi, kjer je med fotografiranjem znamenitosti še enkrat pokazala tokrat ne le žilastih rok, temveč tudi tanek in prav tako z žilami prepreden vrat.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker FOTO: X17ONLINE.COM

Zvezdnica se je v preteklosti sicer že večkrat znašla v medijih prav zaradi svoje suhljate postave, a se je vedno branila, da nizka telesna teža ni posledica obsedenega hujšanja ali telovadbe, temveč preprosto tega, da ima že od nekdaj težave s pridobivanjem telesne teže. ''Že od nekdaj se nadvse trudim zrediti. Tako resnično jem prav vse,'' je pred časom zagotavljala. ''Res nenehno jem in obožujem hitro hrano.''

A nek anonimni vir, ki naj bi bil blizu igralki, je za revijo Closer magazin povedal povsem drugačno zgodbo: ''Vedno je pazila na svoje zdravje, zdaj pa je začela pretiravati in je šla v drugo skrajnost. Skrbi jo, da je videti stara, in zdi se ji, da mora poostriti vadbeni režim, da bi ostala zdrava. A v resnici je postala obsedena. Tako dnevno v telovadnici preživi tudi po dve uri, poleg tega se odpravi še teč in preteče približno osem kilometrov dnevno. Je pa tako malo, kolikor je pač za človeško bitje še sploh mogoče.'' Poleg tega so se že pred letom dni pojavile govorice, da je zvezdnica, ki v višino meri 160 centimetrov, iz že tako pičlih 48 kilogramov shujšala na 41 kilogramov, kar je po indeksu telesne teže sodeč že na meji podhranjenosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587