Vizita.si
image (28)

Novice

Gaga znova šokirala javnost ...

S.P.
23. 11. 2012 15.51
17

Lady Gaga je poskrbela za nov val ogorčenja javnosti, potem ko se je po Argentini sprehajala v precej odprti opravi, ki ni nič kaj laskala njeni vse bolj polni postavi. Je posledice nenehnega nihanja odvečnih kilogramov razkrila (ne)namerno?

Ameriška pop ikona, tekstopistka in glasbena producentka Lady Gaga je v zadnjih mesecih že večkrat šokirala z drastičnimi spremembami – nabiranjem in izgubljanjem odvečnih kilogramov, tokrat pa je v javnosti presenetila tudi z neprijetnimi ter precej motečimi posledicami nenehnega nihanja svoje telesne teže. Po ulicah Buenos Airesa se je namreč sprehodila v precej razkrivajoči opravi, ki ni niti najmanj laskala njeni postavi, obenem pa je razgalila tudi njene že močno povešene prsi.

V času boja z odvečnimi kilogrami je to precej pogost pojav. Zaradi prehitrega in nenadnega povečanja števila odvečnih kilogramov koža na predelu prsi razpoka ter pusti trajne posledice v obliki strij in povešenega videza, nič kaj dobri rezultati pa ne bodo nastopili niti po nenadzorovanem hujšanju oziroma izgubljanju odvečnih kilogramov. Zmanjšanje maščobnega tkiva lahko namreč povzroči, da se dojke sčasoma povesijo, zato nikar ne pozabite na redno telesno vadbo in vaje za napetost mišic, ki bodo vodile v pozitivne in učinkovite spremembe.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587