Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnici operacija prsi uničila življenje

S.P.
27. 09. 2012 15.44
12

Frankie Essex si je dolgo močno želela večjih prsi, ki jih je še kako rada ponosno pokazala vsem, ki so ji prekrižali pot. A zvezdnica danes trdi, da je bila to največja napaka v njenem življenju. Le kaj se je zgodilo?

Zvezda resničnostnega šova TOWIE je še do nedavnega ponosno razkazovala svoj novi in izboljšani dekolte, ki si ga je dolgo tako močno želela, a je kmalu tudi ona spoznala temno plat sveta estetske kirurgije. Za lepoto je resnično treba veliko pretrpeti, a ubožica trdi, da zelo slabi rezultati tega preprosto niso vredni.

Frankie Essex si je za svoj 25. rojstni dan privoščila kirurško povečavo prsi, saj naj bi bile te za njeno telo veliko premajhne. Košarico nedrčka C je nepremišljeno zamenjala za polni D in se kaj hitro napačno odločila. "Te prsi niso več del mene in mojega telesa. Že ob pogledu nanje se zmeraj zgrozim, saj so veliko večje, kot sem si v resnici želela in potrebovala. Močno ovirajo moje življenje, saj so trde in težke kot kamen. Ne morem opisati svojega razočaranja nad rezultati," obžaluje svojo odločitev.

Zvezdnica je nedavno izgubila kar 20 odvečnih kilogramov, s čimer je močno spremenila svojo postavo. Prav zaradi tega toliko večje prsi preprosto ne pristajajo novim meram njenega telesa. "Dvomim, da bom zdržala, saj je breme preveliko. Bojim se zanositi, saj bo moj dekolte med nosečnostjo zagotovo gromozanski. Z različnimi masažami se trudim pospešiti dolgotrajno okrevanje, da bi videla končne rezultate, a sem vse manj optimistična," trdi Frankie, ki že razmišlja o takojšnji odstranitvi silikonskih vsadkov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587