Vizita.si
Pevec žalost utaplja v alkoholu, veliko teče in nič ne je, kar dolgoročno lahko močno škoduje njegovemu zdravju.

Novice

Propadajoči zvezdnik samo še pije, nič ne je ...

S.C.
03. 06. 2012 07.53
10

Pred kratkim je v medijih odjeknila novica o razpadu 14-letnega zakona Ronana Keatinga in njegove dve leti starejše, sedaj že nekdanje, partnerice Yvonne, zvezdnik pa od takrat žalost utaplja v alkoholu in se odpoveduje hrani.

Pevec žalost utaplja v alkoholu, veliko teče in nič ne je, kar dolgoročno lahko močno škoduje njegovemu zdravju.
Pevec žalost utaplja v alkoholu, veliko teče in nič ne je, kar dolgoročno lahko močno škoduje njegovemu zdravju.FOTO: Reuters

Za razpad 14-letnega zakona irskega pevca Ronana Keatinga je kriv predvsem zvezdnikov skok čez plot s plesalko Francine Cornell pred dvema letoma, česar mu nekdanja žena Yvonne žal ni mogla oprostiti. Na začetku sta se sicer trudila zakrpati razpoke v zvezi predvsem zavoljo otrok, vendar jima nekako ni uspelo, tako da je bila ločitev neizbežna.

Z Yvonne sta se razšla po 14 letih.
Z Yvonne sta se razšla po 14 letih. FOTO: Reuters

To so najtežji meseci mojega življenja. Sem drastično shujšal, vsak dan tečem in delam do onemoglosti, jem praktično skoraj nič, ampak ves čas žalost utapljam v alkoholu,“ je za Daily Mirror iskreno spregovoril 35-letni Ronan. Pevec se trenutno mudi v Cannesu, kjer promovira svoj film 'Goddess', in tudi tam kar ne neha govoriti o razpadu svojega zakona in o tem, kako mu je hudo. Zaveda se, da na ta način sebi naredi več škode kot koristi, a duševne rane so trenutno še preveč sveže. “Ločitev je bila zame neizmerno boleča in me je prizadela bolj, kot sem mislil, da me bo. Trenutno želim biti še nekaj časa sam in niti pomislim ne na katero drugo žensko. Zmenki so trenutno zadnja stvar, ki jo potrebujem, pravzaprav me že sama misel na novo ljubezen straši,“ se še zgrozi pevec skupine Boyzone. Prijatelji in bližnji pa so močno zaskrbljeni zaradi njegovega trenutnega stanja, saj se zavedajo, da vsakodnevno opijanje in stradanje močno ogrožata njegovo zdravje, če pa temu dodamo srčne rane, so lahko posledice več kot negativne.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587