Vizita.si
Drew se je pred desetimi leti rešila iz goreče hiše.

Novice

Zvezdniki, ki so zrli smrti v oči

E. D.
07. 09. 2011 08.06
1

Tudi zvezdniki so samo ljudje, včasih bolj, drugič manj ranljivi. In tudi njihovo življenje je že kdaj bilo v nevarnosti. Tukaj je nekaj zvezdnikov, ki so spregovorili o tem, zakaj in kako so se že zavedeli lastne minljivosti.

Orlando je padel s strehe prijateljeve hiše, zaradi česar je bil štiri dni paraliziran.
Orlando je padel s strehe prijateljeve hiše, zaradi česar je bil štiri dni paraliziran.FOTO: pacificcoastnews.com
Orlando Bloom

V grozljivi nesreči pred trinajstimi leti bi lahko takrat komaj 21-letni Orlando Bloom v trenutku umrl. Padel je namreč s strehe prijateljeve hiše, na kateri je poskušal nekaj popraviti. Padel je kar tri nadstropja globoko in k sreči grozljiv padec preživel, a je bil kar štiri dni paraliziran. Zdravnike je sprva celo skrbelo, da nikoli več ne bo hodil, a k sreči je po nekaj dneh Orlando spet začutil spodnje okončine ter čez nekaj tednov bolnišnico zapustil z berglami in opornico za hrbtenico.

Drew se je pred desetimi leti rešila iz goreče hiše.
Drew se je pred desetimi leti rešila iz goreče hiše. FOTO: Reuters

Drew Barrymore

36-letno igralko je pred desetimi leti, ko je bila še zaročena z igralcem Tomom Greenom, neke noči iz spanca predramil lajajoči pes, ki je hotel svoja lastnika opozoriti na požar, ki je zajel hišo. Kmalu za tem se je oglasil še požarni alarm in Drew ter Tom sta se skupaj s psičkom pognala iz postelje naravnost na prosto, da ne bi ostali ujeti v goreči hiši. Kar 55 gasilcev se je borilo z ognjenimi zublji in potrebovali so več ur, da so požar pogasili. Pozneje se je izkazalo, da je ogenj povzročila napaka v električni napeljavi.

Sharon Stone

Nevarnost je natanko pred desetimi leti grozila tudi igralki Sharon Stone, ki je v glavi nenadoma začutila ostro bolečino. Pozneje je povedala, da je bil takšen občutek, kot bi jo nekdo ustrelil v glavo. Ker se je nenadne močne bolečine precej ustrašila, je brez oklevanja odhitela na urgenco. In še dobro, da je tako ravnala, kajti preiskave so pokazale, da je za bolečine kriva možganska krvavitev, ki bi lahko pomenila tudi smrt, če zvezdnica ne bi tako hitro ukrepala. Mnogi s takšno možgansko krvavitvijo sploh ne pridejo živi do bolnišnice, tako da je imela Sharon res veliko srečo. Zdravniki so krvavitev ustavili in njeno življenje se je počasi vrnilo v stare tire.

Nevarnost je natanko pred desetimi leti grozila tudi igralki Sharon Stone. Zaradi možganske krvavitve bi lahko umrla, a so jo zdravniki še pravi čas oskrbeli in ji rešili življenje.
Nevarnost je natanko pred desetimi leti grozila tudi igralki Sharon Stone. Zaradi možganske krvavitve bi lahko umrla, a so jo zdravniki še pravi čas oskrbeli in ji rešili življenje.FOTO: Reuters

Kanye West

Ko se je glasbenik pred devetimi leti neke oktobrske noči peljal iz studia proti domu, je od izčrpanosti zaspal za volanom. Čeprav se je zaletel pri hitrosti 80 kilometrov na uro, jo je dobro odnesel. Med trkom je sicer izgubil zavest, a se je kmalu spet zbudil, obraz si je zlomil na treh mestih in potreboval operacijo čeljusti ter nekaj časa preživel v bolnišnici, a k sreči hujših posledic v nesreči ni utrpel. Že čez nekaj tednov je bil spet v studiu in posnel pesem, ki jo je napisal po prometni nesreči in ki jo je navdihnilo prav bližnje srečanje s smrtjo.

Stephen Moyer je med dirko izgubil nadzor nad dirkalnikom, a jo je kljub grozljivemu trku k sreči odnesel brez poškodb.
Stephen Moyer je med dirko izgubil nadzor nad dirkalnikom, a jo je kljub grozljivemu trku k sreči odnesel brez poškodb. FOTO: Reuters

Kathy Griffin

Ameriška komedijantka se je svoje minljivosti zavedela, ko je manjše zasebno letalo, s katerim je bila namenjena iz Brubanka v Kalifornijo, zašlo v težave. Zvezdnica je kmalu po vzletu zavohala dim v potniški kabini in začutila močno turbulenco. Kmalu je letalo začelo izgubljati višino in takrat je vedela, da je nekaj hudo narobe. In res je bilo – pilotsko kabino je zajel ogenj. Kljub težavam je pilotoma nekako uspelo zasilno pristati in vsi na krovu so bili nepoškodovani.

Stephen Moyer

Igralec, ki ga mnogi poznajo predvsem po vlogi vampirja v seriji Prava kri, je sodeloval v dobrodelni zvezdniški dirki, ki se ni končala tako, kot bi se morala. Stephen je namreč med dirko izgubil nadzor nad dirkalnikom in se zaletel v ogrado iz gum, ki je stala ob stezi, nato je njegov avtomobil obrnilo na streho. K sreči jo je igralec odnesel brez poškodb. Še več – osvojil je nagrado v vrednosti 10 tisoč evrov in denar podaril v dobrodelne namene.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587