Vizita.si
Tako lepo postavo nima le zaradi svojih mladih let, temveč tudi zato, ker zase zelo dobro skrbi.

Novice

Zvezdnikova nova lepotička ima kaj pokazati …

L.E.
11. 09. 2012 08.08
0

Znani igralec si izbira same lepotice. Tudi njegovo zadnje dekle je mlada plavolaska, ki se lahko pohvali z neverjetno lepim obrazom in telesom. Odkrili smo, da to ni naključje, saj zase skrbi zelo disciplinirano.

Tako lepo postavo nima le zaradi svojih mladih let, temveč tudi zato, ker zase zelo dobro skrbi.
Tako lepo postavo nima le zaradi svojih mladih let, temveč tudi zato, ker zase zelo dobro skrbi.FOTO: Fame

Leonardo DiCaprio svoje slave ne izkorišča le, da si pridobi čim več čim bolj zahtevnih vlog, temveč tudi da očara čim več čim bolj zapeljivih deklet. Vse njegove partnerice so bile mlade plavolaske; trenutno 37-letnik svoj prosti čas preživlja z manekenko Erin Heatherton. Tudi ona je neverjetno lepa, vendar trdi, da to ni le posledica sreče pri podeljevanju genov, temveč predvsem izredne discipline. 23-letna Američanka je seveda še tako mlada, da ji zagotovo ni treba pretiravati. Vendar je vsekakor priporočljivo, da se je že zgodaj naučila živeti zelo zdravo.

Najprej pazi, da redno telovadi. Po navadi teče ter se za povrh ukvarja z jogo. Cindy Crawford je bila tista, ki jo je prepričala, da je zdravo prehranjevanje še bolj pomembno od gibanja. Iz njunega pogovora se je po svojih besedah naučila, da mora vedno zaužiti dovolj beljakovin, saj bo samo tako njeno telo ostalo vitko, ne da bi izgubilo napete mišice. V njenih obrokih se od tedaj vedno znajde dovolj piščanca, rib in sira. Večinoma tako živi zelo zdravo, vendar se občasno vseeno pregreši. “Snemanja v kopalkah imam skozi vso leto, kar pomeni, da moram biti vedno videti kar najbolje. Zaradi tega moram vsako noč dovolj spati in se vsak dan še sproščati. Vedno se prehranjujem zelo zdravo ter redno telovadim – kar pa ne pomeni, da si včeraj nisem privoščila koščka čokolade." Zaradi tega nikoli nima slabe vesti, saj misli, da je nekaj nezdravega v zelo majhnih količinah pač opravičljivo.

Kar na dan snemanja ni videti popolno, tako in tako popravijo računalniški programi. Erin sama pravi, da se včasih kar nasmehne, ko vidi, kako so polepšali njeno že naravno malo motno polt. Čeprav priznava, da to za tiste, ki končen rezultat občudujejo, ni najbolj pravično, je sama velikokrat, ko se vidi tako spremenjena, zelo zadovoljna. “Verjetno ni najbolj pravično. Lahko bi rekli, da je bolj grenko-sladko. Videti si bolje, vendar je vse laž.“ Tako jo mnogi na ulici niti ne prepoznajo, tudi sama meni, da je z ličili videti povsem drugače. “Sicer delujem bolj fantovsko in še bolj mlado.“ Kljub temu da jo dobri računalničarji lahko z nekaj kliki vedno spremenijo v bolj popolno, vseeno pridno skrbi še za svojo polt. To neguje z olji, saj je njena koža zelo suha.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587