BAM je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM-izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!
Recept je povzet po BAM knjigi receptov - Sladki prigrizki.
BAM-knjiga receptov Sladki prigrizki je nastala ob združitvi blagovne znamke BAM in Urške Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock.
V knjigi s trdo vezavo najdeš 51 različnih receptov za pripravo linških piškotov, slavnih ameriških piškotov, sladic v kozarcih, kjer razpon različnih kombinacij okusov sega vse od klasičnega čokoladnega belega moussa z jagodami do čokoladnega Baileysa v kozarcu. Na koncu vstopi še v svet drobnega peciva, kjer te čaka mešanica tradicionalnih receptov za sladice, kot so dedovi brki, čebelji pik in ostalo drobno pecivo.
Kdo stoji za blagovno znamko BAM?
Lahko bi rekli, da smo majhna, mlada, pozitivna in sproščena ekipa. Smo, ampak nismo. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ponašamo se z najslajšimi izdelki na planetu. Ukvarjamo se s slaščičarstvom in verjamemo, da so nam mnogi zavistni. Še vedno trdimo, da je najboljše delo, delo s čokolado in drugimi izdelki za peko. In to poslanstvo širimo v nedogled!
S kodo HITRASLADICA nakupuj BAM izdelke 10 % ceneje!
Trudimo se, da so naši recepti pripravljeni z lahko dostopnimi sestavinami, postopek priprave pa napisan skrbno in razumljivo.
Sestavine recepta zadostujejo za 4 kozarce po 1,5 dcl, priprava pa ti vzame 25 minut.
Sestavine za Jaffa piškote:
- 70 g sladke smetane za stepanje
- 2 žlici polnozrnatih riževih kosmičev (ekspandiran riž)
- 170 g sladkanega zgoščenega kondenziranega mleka (1 tuba)
- 270 g sladke smetane za stepanje
- polnozrnati riževi kosmiči za posip (ekspandiran riž)
Postopek priprave:
1. Sladko smetano segrejemo do vretja in jo prelijemo po čokoladi. Počakamo eno minuto, nato z lopatko gladko premešamo. Čokolado ohladimo in ji primešamo 2 žlici kosmičev. 2⁄3 čokolade porazdelimo v kozarce, ostalo prihranimo za preliv.
2. Sladko smetano stepemo in jo z lopatko v dveh korakih nežno primešamo h kondenziranemu mleku. Kremo nabrizgamo v kozarce, čez porazdelimo preostalo tretjino čokolade in dodatno posipamo s kosmiči. Dobro ohladimo.
Sponzorirana objava