To morate vedeti, če imate odvečne kilograme
AKTIVNO ŽIVLJENJE

To morate vedeti, če imate odvečne kilograme

Ma.K.
22.05.2023, 5:00

Še posebej v času pred poletjem se mnogi soočajo s pomanjkanjem samozavesti in se nikakor ne morejo sprijazniti s tem, kar vidijo, ko se pogledajo v ogledalo. Večini glavno težavo predstavlja zunanji videz in v želji po hitrih rezultatih posegajo po raznih instant rešitvah, ki v danem trenutku morda delujejo, dolgoročno pa zagotovo niso prava pot. Ne bomo odkrili tople vode, če rečemo, da je za fit postavo in boljšo samopodobo pomembno spremeniti življenjski slog, lahko pa vam namignemo, kako se lotiti tistega najtežjega dela: začetka!

V hitrem življenjskem ritmu sodobnega sveta prepogosto pozabimo nase. Zaradi kopice obveznosti ter stresnih situacij dobesedno ignoriramo svoje telo, ki nam sicer pošilja jasne znake, da potrebuje pozornost, hrano, pijačo ter navsezadnje tudi ljubezen. A žal ostaja osamljeno, sestradano, dehidrirano ter vse bolj okorelo. Rezultat so trdovratne maščobne obloge, celulit, počasna prebava in vsesplošno slabo počutje, predvsem pa izmaličena samopodoba, kar lahko vodi do resnih fizičnih in duševnih težav. 

Rešitev je v teoriji izjemno preprosta: redni manjši obroki, raznovrstna in uravnotežena prehrana, veliko vode, redno gibanje, kakovosten spanec ter izogibanje stresu. Težava pa je to prenesti v vsakdanje življenje. Kako si boste vsak dan vzeli uro ali dve časa za vadbo, če pa velikokrat ne utegnete pojesti niti kosila? Kje je potem še načrtovanje jedilnika in receptov, preštevanje kalorij, redno pitje vode in vsaj 7 ur spanja na noč? 

Zveni znano? O, pa še kako! A dejstvo je, da v 90 % primerov težava ni pomanjkanje, temveč napačna organizacija časa. Že s pripravo tedenskega jedilnika in nakupovalnega seznama lahko denimo prihranimo dovolj za kakšno vadbo ali dve. Če ob tem za gibanje žrtvujemo še polovico časa, ki ga dnevno preživimo na pametnih napravah, bo naše telo kar vriskalo od hvaležnosti in veselja ter nas nagradilo z izjemnim počutjem ter zavidanja vredno postavo, ki je poleti ne bomo več skrivali za ohlapnimi oblekami ali ogrinjali. 

Fit Akademija 10 bo trajala kar 6 tednov, obogatena bo z 2 dodatnima programoma, cena pa ostaja enaka: 27,90 EUR!
Fit Akademija 10 bo trajala kar 6 tednov, obogatena bo z 2 dodatnima programoma, cena pa ostaja enaka: 27,90 EUR! / FOTO: Arhiv naročnika

Spremenite življenje, izboljšajte postavo!

Najbrž se nas je večina že vsaj enkrat poskušala podati na pot bolj zdravega življenjskega sloga, zlasti v tednih pred odhodom na morje. A ker rezultatov ni bilo od nikoder, jo je pobrisala tudi motivacija, s tem pa je naš 'projekt plaža' klavrno propadel. Prav zaradi tovrstnih izkušenj ter zgodb se je Patricia Pangeršič z ekipo pred leti odločila sestaviti program, vadb, receptov in nasvetov za spremembo življenjskega sloga, več samozavesti in pozitiven pogled na svet. Tako se je rodila Fit Akademija, program preverjenega načina za postopno vzpostavitev zdravega življenja, urejene prehrane in treningov, ki niso obveza, temveč užitek! Iz uvodne ideje je zrasla izjemno pozitivna skupnost več kot 50.000 žensk, ki jim je Fit Akademija pomagala pridobiti izgubljeno samozavest in fit postavo.

Odskočna deska v najboljše poletje vašega življenja

Če bi se torej še pred poletjem radi podali na pot bolj zdravega življenjskega sloga, se prijavite TUKAJ in postanite del Fit Akademije 10, ki se prične 29. maja 2023. Izkoristite še zadnjo priložnost, da pred poletjem naredite nekaj za svoje telo in boljše počutje ter pridobite na samozavesti. Seveda se lahko prijavite tudi tisti, ki menite, da še niste pripravljeni na spremembo življenjskega sloga, saj vam vsebine programa ostanejo za vedno in ga lahko opravite tudi kadarkoli pozneje, ko začutite, da je prišel vaš čas.

Ob jubilejni 10. izvedbi je ekipa pripravila najbolj izpopolnjeno akademijo do sedaj in jo podaljšala kar za polovico! Fit Akademija 10 bo torej namesto 4 trajala kar 6 tednov, poleg standardnih osnovnih ter zahtevnejših vadbenih, plesnih ter pilates in joga programov, skrbno dodelanih receptov, nakupovalnega seznama ter motivacijske FB skupine pa so tokrat dodali še dva povsem nova programa: Fit Step – energično in zabavno vadbo s stepom, ki bo lepo oblikovala telo ter izboljšala splošno telesno pripravljenost in koordinacijo, in Fit Pump – kombinacijo vaj z utežmi ter lastno težo, ki bo izzvala vaše mišice in poskrbela za čim hitrejšo pot do čvrstega telesa.

Kljub vsem novostim pa cena Fit Akademije ostaja nespremenjena – Patricia namreč poudarja, da njena prvotna želja ostaja enaka: da je to program, ki je dostopen vsakomur. Vsebine, za katere bi posamezno morali odšteti tudi 700 evrov in več, tako v Fit Akademiji 10 dobite za vsega 27,90 EUR! Do vseh vsebin lahko povsem enostavno dostopate na spletni strani z unikatnim uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmete na mail po uspešno opravljenem plačilu. Ob tem lahko pričakujete še zelo aktivno FB skupino zaprtega tipa, kjer se boste udeleženci skozi nenehne pogovore, vprašanja in zabavne tematike 'priganjali', da resnično 'razturate' poletje 2023, hkrati pa so vam po akcijski ceni na voljo še ekskluzivna knjižica FA10 receptov, step ter vadbena blazina.

Postanite del  izjemno pozitivne skupnosti več kot 50.000 žensk, ki jim je Fit Akademija pomagala pridobiti izgubljeno samozavest s fit postavo.
Postanite del izjemno pozitivne skupnosti več kot 50.000 žensk, ki jim je Fit Akademija pomagala pridobiti izgubljeno samozavest s fit postavo. / FOTO: Arhiv naročnika

Z majhnimi cilji do velikih sprememb

Naj torej Fit Akademija 10 postane odskočna deska v samozavest, spremenjene navade in čudovito postavo. Pestra izbira treningov različnih težavnosti bo v 6 tednih poskrbela, da vzljubite gibanje, z okusnimi in hitro pripravljenimi recepti pa boste osvojili fit način prehranjevanja, ki ga boste brez težav vzdrževali vse življenje. Močno se bo izboljšalo tudi vaše počutje in kar naenkrat boste imeli toliko energije, da boste kot magnet nase privlačili pozitivne spremembe v življenju. Vendarle pa bodite pri zastavljanju ciljev previdni: previsoka pričakovanja lahko namreč hitro vodijo v grenka spoznanja, obup ter vrnitev k starim navadam. Prav zato je Fit Akademija zasnovana tako, da lahko postopoma stopnjujete težavnost vadb in se veselite majhnih napredkov, ki bodo vodili v novo rutino vašega vsakdana in vas nagradili s čudovito postavo, neizmerno samozavestjo in odličnim počutjem v lastnem telesu. 

Sponzorirana vsebina