Vizita.si
Indy&Pippa sladoled je ekološko pridelan in je brez mleka, glutena, soje ter je narejen ročno brez vpihanega zraka.

Zdravje

Alen Kobilica razkril svojo najljubšo sladko razvado

K.B.
14. 06. 2017 07.52
0

Alen Kobilica in Karin Šimonka skupaj s svojo ekipo sta pričela s proizvodnjo prav posebnega eko sladoleda. Indy&Pippa sladoled je ekološko pridelan in je brez mleka, glutena, soje ter je narejen ročno brez vpihanega zraka. Preverite, kateri okus je Alenov najljubši.

Indy&Pippa sladoled je ekološko pridelan in je brez mleka, glutena, soje ter je narejen ročno brez vpihanega zraka.
Indy&Pippa sladoled je ekološko pridelan in je brez mleka, glutena, soje ter je narejen ročno brez vpihanega zraka.FOTO: Primož Bregar

Alen Kobilica je dobro poznan po tem, da daje svoje počutje in zdravje na prvo mesto. Redna skrb za telo in duha je zanj ključnega pomena, kot pravi pa bi vsi morali bolj previdno premisliti tudi, kaj vnesemo v svoje telo. ''Kar ješ, to si,'' je stavek, ki ga zagovarja in dodaja: ''Vsi skrbimo, da se uredimo, ko zapustimo dom. Nihče ne oddide od doma s popackano majico, vedno se počešemo, stuširamo, umijemo zobe. Zunanjost vsi uredimo – kaj pa notranjost? Radi se smejimo in odlično se počutimo v dobri družbi. Poleg redne telesne vadbe je izjemno pomembna tudi prehrana. Le redki pregledujejo vse sestavine hrane in pijače, ki jo dnevno vnašamo v največje bogatsvo na svetu, svoje telo,’’ pove Alen Kobilica.

Alenov najljubši Indy&Pippa sladoled je CHOCONUTTY, okus, ki združuje lešnik in čokolado. Več o tem v video intervjuju.
Alenov najljubši Indy&Pippa sladoled je CHOCONUTTY, okus, ki združuje lešnik in čokolado. Več o tem v video intervjuju. FOTO: Primož Bregar

A to ne pomeni, da se moramo odreči vsem užitkom v življenju. Četudi jemo zdrava živila, si še vedno lahko privoščimo tudi sladico. A kot pravi Alen, se tudi pri sladkanju raje razvaja z bolj zdravimi sladicami, ki ne pustijo občutka težkosti v želodcu in našemu telesu zagotovijo hranila, ki jih potrebuje. Tako ni nenavadno, da je s poslovno partnerico Karin Šimonka pred sedmimi leti ustvaril podjetje, ki zadnjih šest let izdeluje ekološki sladoled Indy&Pippa. Gre za sladoled, ki ni le slovenski inovativni proivod, a je novost tudi v evropskem prostoru, saj ne vsebuje soje, dodanega sladkorja, mleka in gluten. Vse sestavine so ekološkega porekla. "V naših sladoledih ni vpihanega zraka, ki je v večini sladoledov, prav tako pa je brez mleka in sladkorja, ki sta eni najcenejših sestavin," doda Karin. Da so sestavine v sladoledu skrbno izbrane, je razvidno tudi iz barve sladoleda, ki je denimo pri jagodnem sladoledu vedno drugačne barve, saj je odvisna od od barve jagod, ki so takrat na voljo in letnega časa.

Alenov najljubši Indy&Pippa sladoled je CHOCONUTTY, okus, ki združuje lešnik in čokolado. Več o tem v video intervjuju. Sicer pa se lahko posladkate še z okusom malin, same čokolade in lešnika, borovnic in jagod.

Alen Kobilica
Alen KobilicaFOTO: Primož Bregar

Sladoled je torej nastal z željo, da ne bi bil le dober po okusu, ampak da bi bil narejen tudi iz kakovostnih sestavin in originalnih postopkov. Gre za ročno narejen slovenski izdelek, ki ima tudi veganski certifikat. Primeren je tudi za tiste, ki so občutljivi na gluten ali laktozo ali imajo različne zdravstvene težave, zaradi katerih morajo nenehno pregledovati oznake na proizvodih. Po njem seveda zelo radi posegajo tudi otroci.

Poglejte si še prispevek Alena in Karin v kuhinji, kjer boste izvedeli, zakaj je sladoled nastal.

Če se želite letošnje poletje ohladiti z bolj zdravim in izjemno okusnim sladoledom, boste lahko povsem brez slabe vesti posegli po sladoledih Indy&Pippa.

Sponzorirana vsebina

Sladoled je nastal z željo, da ne bi bil le dober po okusu, ampak da bi bil narejen tudi iz kakovostnih sestavin in originalnih postopkov, pove Alen Kobilica.
Sladoled je nastal z željo, da ne bi bil le dober po okusu, ampak da bi bil narejen tudi iz kakovostnih sestavin in originalnih postopkov, pove Alen Kobilica.FOTO: Primož Bregar
UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 650