Držala sta svoji novoletni zaobljubi in rezultati so osupljivi!
ZDRAVJE

Držala sta svoji novoletni zaobljubi in rezultati so osupljivi!

12.12.2017, 8:29
7

Brez osebnega trenerja, brez operacije, brez odpovedovanja ... Rezultati, ki sta jih dosegla Američana Lexi Reed in njen mož Danny, so osupljivi. Leta 2016 sta sprejela novoletno zaobljubo, da bosta shujšala. Do danes sta skupaj izgubila že 185 kilogramov.

Hujšanje
Hujšanje/ FOTO: indy100.com

Lexi Reed je tehtala 219 kilogramov, njen mož Danny pa 127 kilogramov. ''Niti sanjalo se nama ni, da bova dve leti kasneje popolnoma drug par. Ne samo, da sva izgubila odvečne kilograme, ta pot naju je dodatno zbližala. Kilogram za kilogramom, korak za korakom, dan za dnem sva popolnoma spremenila svoji življenji in preoblikovala svoji telesi v novo podobo,'' je za Indi100 povedala Lexi.

A kako jima je uspelo? Lexi pripoveduje, da je bilo zanjo najtežje spremeniti odnos do hrane. ''Včasih sem preprosto živela za to, da sem jedla, sedaj pa jem zato, da živim. Včasih sva 85 odstotkov najinega časa preživela ob hranjenju. A nato sva pričela kuhati in pripravljati jedi. To nama je pomagalo premakniti fokus na nekaj drugega, saj sva prej vedno jedla že v naprej pripravljeno hrano in sva se zadnjo sekundo odločala, kaj bova jedla.''

Ključno je bilo tudi izobraževanje, saj sta se dan za dnem naučila več o hranilih, ki jih telo njuno potrebuje in ki so omogočala, da svojega telesa nista stradala, a da sta jedla le bolj polnovredno hrano, ki je nahranila njuna telesa. ''To je pomenilo, da nisva stradala, saj sva lahko jedla, a le bolj zdravo verzijo živil, ki sva jih imela rada. To nama je spremenilo življenje!''

Skupaj sta redno hodila tudi na telovadbo in pričela jesti manjše porcije in bolj zdrava živila. Lexi svetuje, da naj se ljudje sprememb lotijo počasi. Prvi ukrep je, naj ne pijejo kalorij v obliki sladkih pijač, naj gredo ponoči na sprehod, ko bi radi jedli, naj jedo več zelenjavve in se na splošno več gibajo. To je njen recept za uspeh, pravi.

NOVICE
Pet oseb ga je obtožilo spolne zlorabe. Kazen: ...
ŠPORT
Biaggi: Marquez bo osvojil več kot 10 naslovov
POP IN
Čaka nas zgodovinski glasbeni dvoboj dveh dvojnih ...
TV ODDAJE
Čaka nas zgodovinski glasbeni dvoboj dveh dvojnih ...
VIZITA.SI
Ko se poruši vaše energetsko ravnovesje
OKUSNO.JE
3 najpogostejše napake pri pripravi vanilijevih ...
ZADOVOLJNA.SI
HOROSKOP: device bodo polne energije, strelce ...
MOSKISVET.COM
Varnostna razdalja in pravilo dveh sekund: kaj ...
BIBALEZE.SI
'Na forumih sem brala drugače, pa me je bilo malo ...
CEKIN.SI
Tako bo po novem obdavčena vožnja z okolju bolj ...
DOMINVRT.SI
Psica si je odgriznila lastno tačko
MOSKISVET.COM
Jesenski avanturistični izlet na Hrvaško