Seveda ne obstaja čarobna paličica za hujšanje, ključ do izgube teže leži v uravnoteženih obrokih in gibanju. Izberite lahko hrano, veliko sadja in zelenjave in puste vire beljakovin.
Avtor knjige Hujšajmo z jabolčnim kisom Klaus Oberbeil pravi, da jabolčni kis povzroči učinkovito kurjenje maščobe, več kisline v želodcu pa uspešno razkroji številne bolezenske bakterije. Prav tako poudarja, da lahko pri hujšanju z jabolčnim kisom povzroči padec kalija v telesu, kar zna biti usodno za hipertenzike, ki jim še dodatno poviša krvni pritisk.
Je pa jabolčni kis zelo priporočljiv z žličko medu.
Zdravilni učinki rednega uživanja jabolčnega kisa z medom so znani že stoletja. V starih časih so ga uživali kar namesto kave. Napitek pomaga pri lajšanju vseh mogočih črevesnih obolenj, krepi imunski sistem, izboljšuje razpoloženje, znižuje holesterol ...
Sicer je jabolčni kis izjemno zdrav in ga lahko mirno uživate vsak dan, pomešanega z vodo, če vam bo pomagal še pri hujšanju, toliko bolje.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV