Krivec so slabe bakterije v našem črevesju. Bakterije, ki so navajene na mastno, sladko, nezdravo hrano, po kateri smo prej v obilju posegali. Tudi ko se začnemo prehranjevati zdravo, traja še kar nekaj časa, preden je teh slabih bakterij v našem črevesju manj. In ko se spet predamo kakšni stari razvadi, posežemo po sladki, mastni, nezdravi hrani, te bakterije pridejo na svoj račun. In si dajo duška. Zaradi njih pridobimo spet nazaj odvečne kilograme zelo hitro, hitreje, kot smo jih pridobivali prej.
Te slabe bakterije hujšanje otežujejo tako, da dobesedno uničujejo tista naravna hranila v živilih, ki vplivajo na celice tako, da jih prepričajo, da odvečno maščobo kurijo, ne pa shranjujejo. Zato je, ko se enkrat zredimo, težko shujšati. Ni pa nemogoče. Samo vztrajati moramo kar nekaj časa pri povsem zdravi hrani, da bi se v našem črevesju vzpostavilo pravo ravnovesje in se to ne bi več dogajalo.
Da bi nastopilo to ravnovesje čim prej, izraelski strokovnjaki svetujejo, da uživamo čim več sadja in zelenjave, ki vsebujejo veliko snovi, ki na celice vplivajo tako, da te odvečno maščobo pokurijo, namesto da bi jo hranile v telesu. Skrivnost uspešnega hujšanja so tako po njihovo: peteršilj, zelena, kamilični čaj, grenivke, pomaranče in paradižnik. |
KOMENTARJI (2)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV