rjavo

Izberite barvo in videli boste, kako ste razpoloženi
Ste danes sivo razpoloženi? Ali se morda počutite modro? Ste zeleni od zavisti ali prekipevate od rdeče energije? To so oznake, ki jih uporabljamo za opisovanje čustev, so pa tudi izhodišče najnovejše raziskave.

Kaj piti, da bo maček manjši?
V prednovoletnem času se tudi najmočnejšim lahko zgodi, da jim popustijo zavore in spijejo kakšen kozarček preveč. Torej, na kakšen načine se boste najbolje izognili mačku?

S kivijem nad črevesnega raka in bolezni dihal
Kivi, ki je bogat vir vitaminov, mineralov in vlaknin, ima številne zdravilne učinke. Pomaga pri premagovanju gripe in prehlada, lajša simptome dihalnih obolenj in je koristen celo pri preprečevanju raka.

Zaradi solarija dobila izrastke na očeh
Sam Laing je bila redna obiskovalka solarija. Želela je imeti lepo in zapeljivo rjavo polt. A je zaradi pretiranega sončenja v solariju brez zaščitnih očal skoraj oslepela.

Zagoreli tudi v jeseni
Če želite, da bo vaša koža ostala zagorela tudi jeseni, uživajte ustrezno hrano in si privoščite pravilno nego. Katero hrano morate uživati in kakšna je pravilna nega, pa preverite v članku.

Sončenje – nevarna past
Kdaj brezskrbno razvajanje pod vročim poletnim soncem postane nevarno? Dermatologi trdijo, da smo tveganju za nastanek kožnega raka in razvoju drugih kožnih bolezni izpostavljeni vsi.

12 najbolj nenavadnih opeklin
Brezskrbno nastavljanje vročim sončnim žarkom je lahko velik užitek, lahko pa postane nočna mora, še posebej, če niste zaščiteni in če pretiravate. Predstavljamo nekaj najbolj nenavadnih opeklin.

Pigmentni nevusi
Pigmentne nevuse imenujemo tudi materina znamenja.

Najbolj bizarne odvisnosti na svetu
Ste vedeli, da obstajajo ljudje, ki se ne morejo upreti obiskovanju pogrebov, lizanju ledu, potrebi po porjavitvi, po beljenju zob ...

Očistite telo s čemažem!
Čemaž je znan kot čistilec prebavnih in dihalnih poti, zelo dobro pa učinkuje tudi na delovanje žlez in krvnega obtoka. Ker bo sezone nabiranja kmalu konec, si ga čim prej privoščite. Lahko ga uporabite kot začimbo oziroma dodatek k jedi ali pa kot glavno sestavino.