sir

Vasilij Žbogar si nabira moč z mamino špargljevo juho
Slovenski jadralec Vasilij Žbogar ima poleg svoje velike ljubezni jadranja še eno ljubezen, in to so šparglji. Obožuje predvsem njihov poseben okus. Sam si najraje pripravi šparglje z jajci, moči po treningih pa najraje nabira z mamino špargljevo juho.

Nina Osenar bo velikonočno šunko zamenjala s tofujem
Nina bo veliko noč praznovala malce drugače, kot je v navadi. Drugačen in za slovenske razmere verjetno neobičajen bo tudi njihov velikonočni jedilnik. Meso bo zamenjal tofu, klasično orehovo potico pa pirina potica z lešniki.

Prvi koraki v svet makrobiotične kuhinje
Ker so jedilniki makrobiotične hrane pestri, zdravi in telesu ponudijo kakovostne sestavine za uravnoteženo delovanje priporočamo, da preizkusite nekaj receptov.

Migrena je lahko tudi koristna
Ameriški znanstveniki so ugotovili, da imajo ženske, ki trpijo za migreno, manjše možnosti za upad kognitivnih sposobnosti.