po jedi

Sladke pomaranče na vaši mizi
Najbolj preprosta stvar, ki jo naredite iz pomaranče, je naravno stisnjen sok. Tega lahko uporabite tudi kot dodatek pri pripravi peciv in drugih jedi. Sicer pa so pomaranče tudi odlična izbira za peko slaščic in pripravo sadnih napitkov.

Prva spomladanska solata
Regrata res da ne morete vključiti v pripravo gurmanskih specialitet, lahko pa ga uporabite pri pripravi okusnih, zdravih in lahkih jedi. Za vas smo pripravili nekaj idej za jedi z regratom.

Slastne jedi iz brokolija
Ne glede na to, da največ zdravilnih snovi vsebuje surov brokoli, pa veliko vitaminov obdrži tudi takrat, ko ga skuhate. Za vas smo pripravili nekaj idej, kako ga pripraviti.

Rozacea
Rozacea se najpogosteje pojavlja pri ženskah med 30. in 55. letom ter po menopavzi.

Pilorična stenoza
Pilorična stenoza lahko prepreči, da bi hrana iz želodca prešla v tanko črevo.

Škodljivost soli v prehrani
Slovenija se z 12 do 13 gramov porabe soli na dan uvršča med večje porabnike soli v Evropi in presega priporočeni dnevni vnos.

Poletna prehrana za otroke
Poletni jedilnik za otroke naj vsebuje čimveč okusnih, hladnih, mlačnih in ne prevročih jedi.