sladila

Bilke
15. 02. 2010 13.08
Kateri aditivi v hrani povzročajo raka?
Praviloma je za vsako živilo določeno, kateri in v kolikšni meri se lahko uporablja aditiv. Ugotavljanje varnosti aditivov poteka po mednarodnih predpisih. Na leto pojemo kar 4 kilograme teh strupenih snovi.

Zdravi z
09. 02. 2010 10.24
Privoščite si kremo iz pšeničnih zrn
Tudi posladkati se je treba. Pri tem pa lahko poskrbimo, da je sladica zdrava in poleg tega še zelo okusna. Preizkusite kremo iz pšeničnih zrn.

Bolezni
25. 10. 2009 17.24
10 mitov o raku - resnica ali laž?
Ste že slišali, da naj bi dezodoranti z aluminijem povečevali tveganje za raka na dojki? Ali da naj bi bilo meso, ki ga preveč zapečemo na žaru, kancerogeno? O teh in še nekaterih drugih mitih smo povprašali strokovnjake.

Pediatrija
21. 01. 2009 14.07
Prehrana doječe matere
Mama, ki doji, potroši toliko energije, kot če bi 24 ur fizično delala! Zato je zanjo pomembna zdrava, hranljiva ter raznolika hrana in pijača.